Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Karaula
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Karaula

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Karaula
    Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2006 u 16:50
je tko nabavio taj film već me 10 ljudi pitalo dali ga imam ja im samo odmahujem glavom niš za sada
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2006 u 19:10
je, ta ulična verzija sranje. al imate grbavicu na eMuli sasvim ok snimak, ak nekoga to zanima...
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 00:39
jel ima neko mislim da je makedonski film o ciganima mislim da se zove sutka grad sampiona.radjen je kao dokumentarac o ciganima koji skupljaju sve i svasta.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 00:42

Originalno postovano od strane kosta zulu kosta zulu piše:

jel ima neko mislim da je makedonski film o ciganima mislim da se zove sutka grad sampiona.radjen je kao dokumentarac o ciganima koji skupljaju sve i svasta.

čini se zanimljivo!!!!

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 00:44
ja sam gledao neke inserte iz filma znam da je sinimano u najvecem ciganskom naselju u skoplju.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 00:48

možda ima ovaj lega pasa iz makedonije,probaj njega upitati.čini se ok film po tvojoj priči lega

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 01:04
kako mu je tacan naslov, da pitam makedonce na podnapisima
Na vrh
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2006 u 21:18
šutka grad šampiona to je valjda tačan naziv
Na vrh
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 23:19
imam taj taj je isto super ali kazu ljudi koji su ovaj gledali u bioskopu da je mnogo bolji
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2006 u 16:48
evo nabavio sam karaulu i to dvdrip makar mi i neizgleda kao dvdrip ali slika je savršena.Koga interesira može ga skinuti sa www.noviteti.com 
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 18:32
gledao sam Karaulu u Cinestaru... jebeno smiješan! inače, nisam iz Zg, al imam stan u Zg, pa...

trebat će i meni taj film...

shark-ri, možemo lupit jedan trejd, al onak manji (zbog tog što nemam puno praznih dvd-a, a frend će mi kroz koji tjedan nabavit još)

javi se na pm

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 19:12
ehm, na novitetima.com treba ti visok ratio.... inače ništa...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.