Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titl za scary movie 4
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titl za scary movie 4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nokialkatel View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nokialkatel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titl za scary movie 4
    Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 16:37

gdje mogu naci titl za scary movie 4...

nasao sam na slovenskom i sve je u redu mislim vremenski samo sto mi slovenski neide bas dobro pa ako bi netko bio voljan da mi kaze gdje ima na hr ili srb ili da prevede ovaj slovenski....

hvala unapred

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 16:57
ti si nabavio film koji izlazi danas.daj malo pokaži koju slikicu ili nešto slično
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nokialkatel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 17:09
da zar ne vjerujes...imas na dc++ za skinuti...a imas i ovdje na forumu titl ali je na slovenskom...pa zto pitam imali netko ko bi to htjeo prevesti sa slovenskog na hr...
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 17:18
ne baš i nisam uvjeren da je još izašao jer ga nema nigdje ni na vcdquality niti na nfo
sharkri@gmail.com
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 17:30
ma dajte...ili je katastrofalno oÄŤajna slika ili smo ja i shark-ri slijepi...
btw.mislio sam da će bit teško sranje.al u traileru su tako prejebene scene ismijavanja sa WOW i tomom cruiseom(drop dead,budalo)..a i prve ocjene na imdb-u su dobre..

Ažurirao spooking93
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nokialkatel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 18:03

pa sta je ovo onda sto ja imam a nemam titla za njega samo slovenski i titl je skroz uredu samo sto he na slovenskommmm

http://www.titlovi.net/Default.aspx?page=subtitles&name= scary+movie+4&language=

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nokialkatel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 18:16

izvinite do mene je.....SHRIEK IF YOU KNOW WHAT I DID LAST FRIDAY THE 13TH je film sto ja imam a prevod na linku gore se zove scary movie 4 ali je zapravo za ovaj film....

izvinjenje....

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 19:46
e stvarno radiš pomutnju
sharkri@gmail.com
Na vrh
ja i ovaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ja i ovaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 18:20
ja ti govorim slovenski samo sam lijena ko pas.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.