Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Samo jedno pitanje u vezi prženja!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Samo jedno pitanje u vezi prženja!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Samo jedno pitanje u vezi prženja!
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2005 u 16:47

Jel se mogu DVD filmovi iz videoteke bez problema spržit, jel nema nikakvu zaštitu? Sad sam počeo malo više posuđivat filmove iz videoteka pa me zanima!

Kada kažem o prženju mislim na DVD prženje a ne na ripanje, da ne dođe do nesporazuma.

Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2005 u 20:54
E, morat ćeš ;), imaš predivan programčić koji se zove DVD Shrink, skini ga s neta i uzmi si vodič sa livade (nadam se da znaš gdje je to). Za zaštite se ne brini, sve to on rješava. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2005 u 17:16

još će mo se mi čut i posavjetovat oko toga ako meni nebude jasno. ps. znam gdje je livada, :) .......u dvorištu

tnx

Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2005 u 17:30
He, he... Dobar odgovor, što sam tražio, to sam i dobio. Ma jako je jednostavno, samo moraš probat par puta. I mala napomena: ako ćeš dalje gledat te medije na linijskim DVD playerima, OBAVEZNO zaključaj medij, tj film, na regiju 2 jerbo ti ga ovi playeri neće prepoznat.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2005 u 17:26
ok, čujemo se
Na vrh
Spikeman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spikeman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2005 u 15:02
Tako je, dvd shrink ti je najbolji i najjednostavniji programcic za palit dvd-ove, ja ga imam od kad sam nabavio dvd przilicu i nikad nije bilo problema
Tuning - The Way Of Life
Na vrh
Saky11 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saky11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 18:41
ALI DVD SHRINK NIJE BAŠ NAJBOLJI JA SAM GA KORISTIO BIO JE ODLIČAN ALI KADA SAM POČEO DIZATI NOVE FILMOVE IZ VIDEOTEKE STALNO PRIJAVLJUJE NEKI EROR PA SAM NABAVIO NOVI PROGRAM magic dvd ripper odličan je i jednostavan skoro isti ko dvd shrink
Na vrh
Blu8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blu8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2006 u 22:20
Originalno postovano od strane Ico2005 Ico2005 piše:

...I mala napomena: ako ćeš dalje gledat te medije na linijskim DVD playerima, OBAVEZNO zaključaj medij, tj film, na regiju 2 jerbo ti ga ovi playeri neće prepoznat.

Sorry, kak se to radi, mislim zaključava - u DVDShrinku ne vidim tu opciju?!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 23:21
Ja koristim Blaze DVD rip i isto je odlican, posto u zadnje vreme kad instaliram DVD Shrink ne radi mi autoplay

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2006 u 12:28
DVD shrink je ZAKON i najbolji program za snimanje dvd-filmova ali samo u kombinaciji s "DVD Region+CSS Free" jer sam shrink nije u mogučnosti skinuti sve zaštite jer se više ne razvija, a to rješava ovaj navedeni programčić, koji skida sve moguće, a integrira se u sve žive programe koji bi mogli koristiti dvd-ove..sam..jednostavno rečeno, nepobjediva kombinacija, a ujedno i najbrža! 

Ažurirao Dngy
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.