Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - THE CHRONICLES OF NARNIA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

THE CHRONICLES OF NARNIA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
igggy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: THE CHRONICLES OF NARNIA
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 16:36

Ima li netko titl za ovaj film na 2cd-a. poskidao sam ih nekoliko, ali ne slažu mi se sa filmom.probao sam 25 fps, 23,976 fps i 29,97fps.kako mogu vidjeti koliko fps je film? Hvala

Na vrh
PinkyBug View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PinkyBug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 18:18
I ja ih tražim , a reci mi gdje si poskidao te titlove što imaš?
Aloha raja
Na vrh
PinkyBug View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PinkyBug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 18:20
Ubaci titlove i film u "Subtitle workshop" pa ih uskladiš, i odma ti očita i fps,  al večinom je 25
Aloha raja
Na vrh
igggy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 20:57
Ove titlove sam skinuo na www.podnapisi.net
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 21:06
pa koje izdanje filma imaš(dvd-rip,tc,screener)??
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 12:00

Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

pa koje izdanje filma imaš(dvd-rip,tc,screener)??

Naravno! Jer postoje razlike. Npr. za film The 40 Year Old Virgin, verzija na DVD-u je malo duža nego ona u kinu. Ima neke scene koje u kinu nisu bile prikazane tako da ni jedan titl za screener ne odgovara za DvdRip. 

StefB
Na vrh
igggy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 06:55
Nije stvar u tome da ima novih scena nego titl jednostavno žuri pred filmom. Na početku je dobro onda sve više i više žuri . verzija je dvdrip

Ažurirao igggy
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 18:00
Probaj ovaj titl sto sam postavio na www.titlovi.net
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 03:28
stavio sam i ja jedne pa vidi mozda valjaju 
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
igggy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2006 u 06:22
Nisu mi dobri ni od babusnice ni od benija, ali rade od toknezeva. Hvala toknezev. Gdje si ih našao?
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2006 u 20:30
Sam uštimavao.
Glavno da tebi valja. Kao hvala mogao bi ih ti okačiti tu na site.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
igggy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 06:22
Jučer sam ga stavio, ali ga ne vidim!
Na vrh
igggy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 07:43
stavio sam ga dva puta, ali ga nema. Možda negdje griješim?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.