Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divx

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Divx
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 15:03
Zna li tko neki program s kojim mogu ripat dvd film te ga zatim dekodirati u divx format i spržit na obični cd?Prije sam imao gordian knot,ali je prekompliciran
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 00:06
auto gordianknot
isto kvalitetno ripa kao gk samo su ti postavke u par klikova
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 02:15
Jebi ga, ja ne priznajem ništa osim  GORDIAN KNOT-a!!!!!!!!!!!!!! Kad se (uz uputstvo, koje ti mogu poslati) našteluje jednom - radi kao sat!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 13:41
Auto gordian knot u par poteza ti film u divx ili dr divx!meni su oba dobra i istog kvaliteta kompresuju.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Malinar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Malinar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 22:08

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Jebi ga, ja ne priznajem ništa osim  GORDIAN KNOT-a!!!!!!!!!!!!!! Kad se (uz uputstvo, koje ti mogu poslati) našteluje jednom - radi kao sat!

Apsolutno tako. Nakon nekoliko programa koje sam probao, GORDIAN KNOT se pokazao kao najbolji. Nakon jednom postavljenih parametra (stelovanja), vise nije potrebno da se nista dira. Po meni je bolji od auto-gordian knot-a.

Na prvi pogled deluje veoma komlikovano, ali veruj mi uopste nije tako.

Nedajte ljudi da ovaj sajt padne u ruke neprijatelju.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 02:08
sve ti rekli momci,definitivno je najbolji
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.