Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malo misto
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Malo misto

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JB007 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JB007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Malo misto
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 16:48

Ovo je fakat kultna serija; kako sam pročitao, sastoji se od 13 epizoda. Neke sam uspio skinuti s eMule-a, ali nema sve; ista stvar i na DC++

Ako netko ima cijelu seriju snimljenu na DivX ili na DVD-u, neka mi se javi na mail:

jbublic@kbc-zagreb.hr

Pozdrav svim funovima Malog mista!

Nastojat ću na ovom topicu u budućnosti (skoroj) objavljivati podatke i citate, kao i slike, linkove, etc. vezano uz seriju. Također molim za suradnju sve ljude dobr volje.

Tko leti vrijedi! Tko vrijedi leti! Tko ne leti ne vrijedi!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 16:59
E, jel znaš bi li se to moglo pojavit na DVD-u u skorije vrijeme?
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 18:22
Malo misto je već odavno izašlo na dvdovima.
Ja imam divx(1 cd-1 epizoda)
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 19:32
Originalno postovano od strane blackpantera84 blackpantera84 piše:

Malo misto je već odavno izašlo na dvdovima.
Ja imam divx(1 cd-1 epizoda)

Super! A jel znaš gdje ima za nabavit? Legalno...
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 19:36

Ja mislim da su izlazili u Slobodnoj Dalmaciji(nisam siguran)
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 21:00
Ajmo ostali, jel znate gdje se mogu nabaviti originali?
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 22:59
nase malo misto na 5 dvd
Na vrh
JB007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JB007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 12:28
ada je Slobodna Dalmacija izdala Malo misto na DVD-u? Koliko ja znam, izdali su Smojinu knjigu tog naziva, ali ne i seriju. Ali, možda griješim...
Tko leti vrijedi! Tko vrijedi leti! Tko ne leti ne vrijedi!
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 13:08
nije izdano na originalu nego sam nabavio od drugara zaq sada najbolji snimci so sam mogao da nadjem
Na vrh
malizmaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj malizmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 13:36
Originalno postovano od strane JB007 JB007 piše:

Ovo je fakat kultna serija; kako sam pročitao, sastoji se od 13 epizoda. Neke sam uspio skinuti s eMule-a, ali nema sve; ista stvar i na DC++

Šefe ja sam skinuo sve epizode preko emula, ostala mi je još samo 11 epizoda sa kojom imam malo problema ali i ona će se skinuti. Ako hoćeš napiši koje ti epizode fale pa ću ti poslati linkove.

Pozdrav
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 14:21
Originalno postovano od strane raso raso piše:

nije izdano na originalu nego sam nabavio od drugara zaq sada najbolji snimci so sam mogao da nadjem

Znači da je najbolja kvaliteta VHS rip koji je netko spržio na DVD-ove???
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.