Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LOST SERIJAL 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LOST SERIJAL 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
goran23 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran23 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LOST SERIJAL 2
    Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 08:31
Molim vas ako bi neko mogao da ubaci koji prevod od Lost S2,zarazio sam se sa ovom serijom.Prvih 6 epizoda vec ima prevod ali ostale prevode nemogu nigde da nadjem .unapred zahvalan Goran - wien
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 09:29
to mora da je neka pticja gripa ili nesto drugo vrlo lose, neka vrsta smrtonosne zaraze

TITLOVI ZA SERIJU LOST, NJEZINU DRUGU SEZONU, LINK ZA NESPOSOBNE
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 10:13
:)))     
Na vrh
goran23 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran23 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 11:08

ok hvala na pravljenju budale od mene,ali ja sam napisao da imam prvih 6 epizoda u to sam skinuo upravo sa ove stranice ali ostale epizode su problem.

ako ih neko poseduje molim da ih ubaci hvala

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 11:50
pa ti si totalni retard, napisi LOST u search i pokazat ce ti sve naslove koji imaju rijes LOST u sebi, onda imas 3 stranice i sve titlove druge sezone

fakat si retard
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 12:59

heheh  totalni kreten    nevirujem   aaaaa   budale

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 15:04
ROTFL

i jos kaze da pravim budalu od njega?!?! ROTFL

mauhahahaha bon apetit paksu bwuahhahahaa

sam od sebe pravis budalu, konju!!!!!!!!! bwuhahahahhaa
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 18:44
mad,jesi gledao 16. i 17.?ja još nisam
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 18:48
jesam 16  a 17 danas
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 18:51
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 18:53
i valja li 16.? meni se malo zgadilo nakon 15...
speedy..ti i ti tvoji istomisljenici..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 19:07

kenjave nist posebno   hehehe  jebga spooky  stvarno su poceli srat pun ku**ch

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 20:09
uskoro cete svi biti istomisljenici
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.