Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ZVUK U FILMU
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ZVUK U FILMU

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nidzom View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ZVUK U FILMU
    Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 17:24
Imam film Jungle Book 2 ( the.jungle.book.2.dvdrip.xvid-cfh.731 621 376 bytes.avi ) i kada pokrenem film silka ide normalno a zvuk ne ide. Film sam pokretao BSPlayer-om, imam najnoviji DivX Codec ( DivX 5.1 ) i probao sam da instaliram sve audio Codece iz Nimo Pack-a ( Nimo50Build9Beta1 ) i nista. Molim vas ako neko ima neki dobar savet naka ga napise. POMAGAJTE!
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 17:39
probaj na kazaalite ili kazaa hompeage i tamo ima jedan skup codeca u fajli od 5-6 MB uvijek updejtan
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 17:40
KAZAA NEW dividixcodecpack mislim da se tako zove...
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 17:45
Da li bi mi mogao poslati taj skup codeca na e-mail ili napisi ovde tacnu adresu sa koje mogu skinuti taj skup codeca ( posto nemam KAZAA-u ). Unapred Zahvalan Mickey8!
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 19:06

Trebaš total diwx codec

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 19:18

nemam ni ja kazaa (ne radi mi) ali od na njihvo home page probaj naci na googleu. nesto kao kazaalite.tk ili kazaa-lite.com...

a diablo je rekao valjda koji ti tocno treba

Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 21:02
POTPUNO ISTI FILM ISTI PROBLEM.Makni Nimo i instaliraj SLD ili neki drugi novi codec.Očisti svaki trag Nimo Paka i probaj s ALL Playerom taj ispravlja i greške a za razliku od media playera može očitati i titlove.Imaš i NewReal Player i puno sreće.Debelo sam se namučio s Knjigom o đungli 2 dobijem ton a onda mi je i slika u zelenom tonu,dobijem dobru sliku pa izgubim ton i tako sve dok nisam prebriso sve stare codece i instaliro nove!
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 21:20

Jedini codeci koji su potrebni za gledanje filmova

Total diwx, x-vid, diwx 311, i diwx 5, elecard codec za sve nove filmove

Player Bs Player za avi format i Power DVD pleyer za sve filmice u mpg formatu

Ako vam power dvd ne vuce titl za sobom pokusajte mali trik kojim

promjenite mpg u avi pa ce i titl raditi

I to e to

Na vrh
Goku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 21:23

a zakaj ne skineš ac3  odavde sa softvera?

sigurno će ti raditi

KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 21:39
Originalno postovano od strane Goku Goku piše:

a zakaj ne skineš ac3  odavde sa softvera?

sigurno će ti raditi

Nema teorije da radi

Na vrh
Goku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2003 u 21:58

zaš nema teorije?

meni nije šljakalo par cd-a, skinuo sam ga i sad sve radi

ja nemam nikakvih problema s njim

KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2003 u 10:02
meni je ac3 pomogao
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2003 u 16:45
Hvala Vjeverici na savetu da instaliram SLD ( SLDcodecpack1.5.3.exe ). Ako neko ima slican problem neka ode na stranicu SLD Codec Pack-a ( http://hakim85.free.fr/index/en/basic-en.htm ) spusti se skroz dole na ovoj stranici i klikne na Server#1 i zapocne download ovog izvrsnog programa. Hvala svima na savetima a pogotovo vjeverici!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.