Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ostaviti "otkljucan" dvd disk???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ostaviti "otkljucan" dvd disk???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ostaviti "otkljucan" dvd disk???
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 23:59
Naravno da je moguće. Nije problem u Neru nego u diskovima. Meni se slična stvar (kao što si ti opisao) događala sa jeftinim diskovima.... Probaj sa verbatimom i videćeš da će sve biti ok.... Naravno ideš Start multi... i continue multi....
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2006 u 20:24
Ma ja na Traxdata RW DVD rezem stalno po jedan film, pa dodajem jedan i stalno tako u krug i uvijek mi svaki ucita i PC i DVD/DivX player. 
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2006 u 20:25
ono što sam rekao nemoj uzeti za sigurno, možda tebi budu radili filmovi, meni i prijatelju nisu radili nego samo oni iz zadnje sesije
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2006 u 20:26
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Ma ja na Traxdata RW DVD rezem stalno po jedan film, pa dodajem jedan i stalno tako u krug i uvijek mi svaki ucita i PC i DVD/DivX player. 

Mislim da je kod RW druga stvar
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2006 u 20:26
Pazi ovako RW diskovi su čudo!! Sa njima je sve moguće, tako da nemoj da te to čudi... Probaj sa običnim.
Nažalost svi DVD linijski player-i sa kojima sam imao kontakt, su imali taj problem sesija, tj. drugo rezana se ne vidi, ali ti pričaš o takvom problemu i na kompjuteru, zar ne?
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 19:33
Originalno postovano od strane cinik cinik piše:

Da li se mogu dvd diskovi ostavljati “otkljucani”??? Konkretno, kada se rezu divx-ovi na dvd disku.Npr. Narezem 6 divx-a bez prevoda, pa kada se pojave prevodi, naknadno da  ih ubacim.

Ja sam to pokusavao, npr. Narezem prvo 2 divx-a u prvoj sesiji, pa nakon toga jos 3. Ali nakon druge sesije, nisam mogao da pokrenem ona 2 filma iz prve sesije, dok su ova 3, koja sam rezao u drugoj sesiji, radila.

Zasto se to dogodilo? Koristim Nero 6. Da li se to ne bi desavalo sa Nero 7??? Da li je to uopste moguce kod dvd diskova (znam da je kod cd-ova moglo)???

pa da ti i ja nesto kazem u cemu bi ti mogao biti problem , to se inace samo desava ako snimas vise sesija na razlicitim brzinama, moj savjet ako ces tako nesto radit, koristi 4X ili 8X brzinu snimanja, jer ako sad snimis recimo na 8  a drugi put na 16 naravno da ce ti citac imati problema da procita, jer pravis sektore razliciti debljina pa kad predje sa jednog na drugi laser zna cesto da ne ocita kako treba.
Fission Maild
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 17:53

Pazi, ja imam Nero 6.6.0.12 i mene upozori kad oću pržit multisession DVD napiše mi ovo:

"You are about to create a multisession write once a DVD disc. Session no. 2 and above will not be readable with some DVD-ROM drives and operating systems prior to Windows Xp."

Ukratko, ono što dodaš naknadno se možda neće dati pročitati.

Zbog ovog nisam ni pokušavao dodati nešto na DVD!

StefB
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 10:57
verbatim u ruke, nero 7.0 na racunar i nema brige
slazem se da ovo chudo proradi, ali nikako da se uchite na mom dekici.....
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2006 u 10:10

Originalno postovano od strane caligari caligari piše:

verbatim u ruke, nero 7.0 na racunar i nema brige

100% provereno ,potpisujem ...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.