Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nadolazeći HITOVI ili FLOPOVI...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nadolazeći HITOVI ili FLOPOVI...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nadolazeći HITOVI ili FLOPOVI...
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2006 u 14:12
Šta očekujete od sljedećih filmova:Superman Returns,X-Men 3,Basic Instinct 2,Pirates of the Caribbean 2:Dead man'sChest,Eragon,Ice Age 2,Final Destination3,Spider-Man 3,A Scanner Darkly,V For Vendetta,ja se samo nadam da Brett Ratner ne usere X-Men 3.Dakle hitovi koji će postati klasici,ili ljetni popcorn spektakli........
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2006 u 14:16
evo...v for vendetta dobro prolazi u kinima a i ocjene su jako dobre...bit će zanimljivo..samo mi se niti malo ne sviđa ona glupava maska..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2006 u 15:21
Film je katastrofalna ekranizacija istoimenog stripa. Dobre ocjene mu daju ljudi koji nisu upoznati s izvornim materijalom. A sam se autor ogradio od ovog filma i svakog iduceg koji ce biti radjen po njegovim stripovima.

"I want them to say, 'We're not going to give you any money for your work, you're not going to get any credit for it and we're not going to put your name on it.' To see a line of dialogue or a character that I have poured that much emotional involvement into, to see them casually travestied and watered down and distorted... it's kind of painful. It's much better just to avoid them altogether."

Sto se mene tice, film vjerojatno necu niti pogledat.
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2006 u 17:58

Ja vjerujem da će  samo V biti  dobar...Pogledaj malo sin city - jedina ekranizacija koja je dobro ispala....ja nisam čitao V ali mi se čini da je dobar i baš ću ga pogledati...volim njegovu cinično - sarkastičnu masku i kad netko radi protiv sistema...ako to nije dovoljno onda neznam što je...nemora biti da ako je tvorac nezadovoljan da ćemo i mi biti...jedino se bojim specijalnih efekata , oni me živciraju i nisam baš pobornih tih gluposti....bolje efekte mi ima king kong iz 193? i neke...

A final destination će biti sranje jer je i dvojka sranje...al jebi ga, o ukusima se ne raspravlja , nekome je taj film dobar...

Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
Vanzemaljac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vanzemaljac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2006 u 18:26
Od Pirates of the Caribbean 2:Dead man's Chest sam pogledao trailer i čini mi se nakako djetinjast, al to je tek prva ocjena na temelju 2:30 min isječaka iz filma.

A što se spidermana 3 tiče samo se nadam se da neće biti dosadan kao drugi dio...
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2006 u 18:49
superman i v for vendetta mi djeluju kao da bi mogli biti dobri
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2006 u 20:25
Da ali na Sin Cityju je radio Frank Miller, kreator samog strripa i drzao je konce u rukama, sto ovdje nije slucaj. A sto se samih ekranizacija stripova tice, nemam neko pozitivno misljenje, gledajuci globalno. The Crow s Brandonom Leejem je ok ipao i drzim da je najbolja ekranizacija stripa.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2006 u 23:34

ehm, sve te dvojke i trojke, nasilni nastavci poznatih filmova, su sranje. sem SAW 2, koji bolji od 1!

pogledat ću ih sve, mada većinom smeće...možda vendetta bude ok.

Na vrh
DYLANDOG View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DYLANDOG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 09:30
V For Vendetta sam gledao odlican film mada malo odlazi od teme stripa ali film je odlican.Perporucujem ga svima i strip takodje jer je odlican.

Final Destination3  nije lose kada bih davao ocene od jedan do 5 dao bih nestto izmedju dav i tri mada blize 3.
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 12:53

Od svih ovih filmova najviše očekujem X-Men 3 i Ice Age 2.

Ice Age 1 mi je bio odličan animirani film pa možda i od dvojke očekujem isto.

A za X-Men 3 mi se čini da neće biti bogzna što.

Final Destination 3 sam već skinuo, ali je snimljen u kinu i to jako loše ,pa mi ga se nije dalo gledat. Inaće, scene u kojima likovi poginu su mi odlične u prva dva dijela.

A jedini film koji niste naveli, a izlazi 19.5. ,po najavama, The Da Vinchi Code! Glumi Tom Hanks, a redatelj je Ron Howard tako da od tog filma stvarno očekujem puno! Nadam se da se neću razočarati.

StefB
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 13:00
od ovih nabrojanih filmova ne bih niti jedan gledao u kinu
amerikanci su stvarno glup narod kada spiderman i slicna sranja osvjajaju toliko puno love na box officu, to mi nikako ne ide u glavu. od mojih prijatelja AMA BAS nitko nije isao gledati spidermana u kino dok su skoro SVI isli gledati gospodara prstenova i matrix 2(trojku nisu jer su razocarani sa dvojkom)

no, uglavnom, gledat cu ih sve na DVDu ili divxu ali ocekujem da ce svi biti tesko sranje(osim FD3, prva 2 su mi super)
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 20:44
a vidiš možda je i tako dobro..ne očekivat ništa dobro ..pa te onda možda nešto i iznenadi..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 22:10
yep, nikad nista ocekivati, samo se mozes iznenadit a ne mozes se razocarati
Na vrh
Vanzemaljac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vanzemaljac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 22:11
ma to je sad sve komercijala, samo nabacaju hrpu specijalnih efekata i mole bga da to ljudi progutaju,al ponekad im od tih nakupina spec. efekata ispadne i  pristojan film...
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 22:40
Matrix i Lord Of The Rings trilogije se uopce ne razlikuju od Spidermana.
Ti filmovi su cista komercijalna masturbacija, svi redom.

Ne treba davati lovu za takve stvari.

Ažurirao Zombie
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 10:55
zombie, koji film nije komercijala?
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 13:00
svi su oni pravi samo da izadju so pre
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 13:55
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

zombie, koji film nije komercijala?

Zombie Cult Massacre ;))
Ali kuzim sto zapravo zelis reci.

Na vrh
DYLANDOG View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DYLANDOG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 18:24
MATRIX je najveci film svih vremena samo vi to jos niste shavtili nemate pojma sta se u stvarnosti krije iza svega toga.

FD je sranje u odnosu na njega.

X3 ce biti dobar samo zbog wolverina jer on cini film u celosti pa ce se i zbog toga odmah nakon filma radit wolverin film koji jedva cekam.

LOTR je dobar film ali niko na svetu vi to morate razumet nemoze pretocit celu knjigu u film mada je PITER Jackson to uradio jako dobro.
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 19:30
Originalno postovano od strane DYLANDOG DYLANDOG piše:

MATRIX je najveci film svih vremena samo vi to jos niste shavtili nemate pojma sta se u stvarnosti krije iza svega toga.

a sta se to krije???
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.