Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - AnyDVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

AnyDVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
narcool View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj narcool Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: AnyDVD
    Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 02:02

Updatao sam program AnyDVD i sad mi javlja svaki put kad pržim poruku "Check virus, then reinstall AnyDVD!" Onda instaliram staru verziju, ali opet mi to javlja! Kako da se toga riješim, osim da deinstasliram kompletni program?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 10:28
Check virus, then reinstall AnyDVD!
Koji antivirusni program imaš?
Na vrh
narcool View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj narcool Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 15:51
Imam NOD32, i sad mi je počeo i on nešto kenjat, javlja mi "NOD32 is out of date", u Security centru vi je crveno kod antivirusa, onda kliknem na update NOD32 i javlja mi da je to zadnja verzija! Sav sam zbunjen! 
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 19:24
meni je isto to pisalo kad sam imala anyDVD,sad ga vise nemam i bas sam sretna,ne kazem da ne valja,ali nista nisam mogla skidat s njim jer mi se stalno javljalo check virus.idiotizam.sad imam DVD region+CSS free,i vise sam nego zadovoljna.

naravno + DVD shrink 3.2.inace nikakve koristi od  DVD regiona

Ažurirao Seven Of Nine
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:30

Ma to ti je zato sto imas instaliran DVDFab Decrypteru :)

Desava se i najboljim
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 16:19
Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

sad imam DVD region+CSS free,i vise sam nego zadovoljna.
naravno + DVD shrink 3.2.inace nikakve koristi od  DVD regiona

Odlična kombinacija, jedino što ja uz to imam i AnyDVD tako da fakat nema toga što ne prolazi, ali nikad nisam imao problema, pogotovo ne ovakvih o kakvima pričate...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,217 sekundi.