Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TKO VAS NAJVIŠE ŽIVCIRA  U FILMOVIMA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TKO VAS NAJVIŠE ŽIVCIRA U FILMOVIMA

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TKO VAS NAJVIŠE ŽIVCIRA U FILMOVIMA
    Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 12:46

Ne znam ni sam koliko sam možda dobrih filmova propustio,ali kontam koliko ima glumaca koji me živciraju pa me zanima koliko vas ne podnosi određenog glumca,ja npr.neću gledati filmove gdje se pojavljuju sljedeći glumci:

1.Richard Gere-(kad ga vidim gasim tv)

2.Poirot-(ne znam kak se zove lik u stvarnosti)

3.Michael Dudikoff-(tog lika ima na tv-u više nego Mesića)

4.Ice-T-(nemam rječi jednostavno)

5.Denzel Washington-(tek da se zna nemam ništa protiv crnaca)

6.Leonardo DiCaprio

Ima ih još,al sada se ne mogu sjetiti,no ovima bi svima zabranio pojavljivanje pred kamerama!!!!!!!!!!! Ako se sjetite koga bi tako likvidirali iz tvornice snova sam dajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 13:21
Leonardo DiCaprio
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 13:27
Leonardo Di Caprio
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 13:41
Mark Rafalo i Ris Vinterspun
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 13:57
Originalno postovano od strane dragonheart dragonheart piše:

Ne znam ni sam koliko sam možda dobrih filmova propustio,ali kontam koliko ima glumaca koji me živciraju pa me zanima koliko vas ne podnosi određenog glumca,ja npr.neću gledati filmove gdje se pojavljuju sljedeći glumci:

1.Richard Gere-(kad ga vidim gasim tv)

2.Poirot-(ne znam kak se zove lik u stvarnosti)

3.Michael Dudikoff-(tog lika ima na tv-u više nego Mesića)

4.Ice-T-(nemam rječi jednostavno)

5.Denzel Washington-(tek da se zna nemam ništa protiv crnaca)

6.Leonardo DiCaprio

Ima ih još,al sada se ne mogu sjetiti,no ovima bi svima zabranio pojavljivanje pred kamerama!!!!!!!!!!! Ako se sjetite koga bi tako likvidirali iz tvornice snova sam dajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ti onda nemoj ni filmove da gledas,kad ti toliko glumaca en valja
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 14:10

mene nervira ona ženska iz četvrtog kata čudnih dana i prirodno rođenih ubica

uvijek joj zaboravim ime  

ps. ima male sise

Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 14:23
-jackie chan
-stallone
-schwarzenegger
-jim carrey
-di caprio
-mat damon
-vin diesel
-rutger hauer
-.............
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 14:47
Meni je Dzulijet Luis bas gotivna, a ti Komunjaro nemas pojma sta je dobra zenska, cim ti se svidja ona njanjava Kirsten Danst ;-p
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 14:54
Kako Denzel Washington los, ... Jedan od rijetkih koji se ne ne kurce sa Ja sam gangsta, ja sam opasan i slicno... On i Samuel L. Jackson najbolji crni glumci... 

Ažurirao Rodman
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 15:07

-di caprio

-jack nicholson

-matt damon

-jenifer aniston

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 15:39
Jack Nicholson - moj najbolji glumac

Pogledaj Isijavanje i sve će ti biti jasno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 15:52

Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

Jack Nicholson - moj najbolji glumac

Pogledaj Isijavanje i sve će ti biti jasno

a jebiga lega,meni je oduran

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 16:01
svi me zivciraju osim kiefera  salim se

ne znam, john wayne me strasno zivcira, de niro kada glumi neku facu(ali u taxiju mi je zakon), bruce wills(ali ne u umri muski) i ima ih jos puno, kad se sjetim napisat cu
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 16:35
jedino koga ne podnosim je michael dudikoff, nisam niti jedan njegov film pogledao duze od 2 minute
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 16:53
mene jebeno zivcira  ja ga zovem nevidljivi covijek   Steven Seagal  
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 18:00
o pa Segal u povjesti filma jos nije dobio nijedan udarac...
Sreca da je bilo Bruce Leea, jer da nije njega, ni Chuck Norris ne bi dobio nikad udarac.
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 18:33
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

mene nervira ona ženska iz četvrtog kata čudnih dana i prirodno rođenih ubica

uvijek joj zaboravim ime  

ps. ima male sise

Misliš na Juliette Lewis.

Ja mrzim Katie Holmes (ne znam zašto, ali ne mogu ju smislit, živcira me sama njezina pojava), Ice Cube-a (ko fol novi bolji XXX, debeli frajer koji se preserava u filmu), Michaela Dudikoffa također, Steven Seagala (dobar mi je samo u Under Seage, inače ne bih gledao film s njime nema šanse), Gene Hackman (filmovi su mi s njim o.k. ali ne znam jednostavno ga ne mogu probavit ko pojavu)

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 18:50

Originalno postovano od strane DoDo DoDo piše:

Meni je Dzulijet Luis bas gotivna, a ti Komunjaro nemas pojma sta je dobra zenska, cim ti se svidja ona njanjava Kirsten Danst ;-p

to što me nervira ne znači da je ne bih ...hm... poljubio

ne diraj mi Kirsten  ima da bude fajt

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 19:48
Juliette Lewis mi je zakon u natural born killers, rodjena za takvu ulogu, zivcira me u od sumraka do zore, strasno
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 19:54
Vidim da vas dosta živcira Leonardo di Caprio, neznam meni on odlično glumi, pogotovo u jednom od meni najboljih filmova The Beach za koji mi speedy još uvijek nije dao popravljeni titl
Mene živcira Seagal, neuništiv je. A tek trećerazredni filmovi s Dolph Lundgrenom...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.