Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SERIJE JOS JEDNOM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SERIJE JOS JEDNOM

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
btarzic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj btarzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SERIJE JOS JEDNOM
    Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 19:34

trazim seriju north&south i relic hunter season 3

Ažurirao btarzic
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 19:35
kakv rip je seinfled?
Na vrh
btarzic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj btarzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 19:41
seinfield ti je hdtv rip od 150 mb po epizodi ali slika ti je super poslaji mi mail pa ti posljem jpg slike.

Ažurirao btarzic
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 19:43
treba mi dvd-rip, pa makae slika bila i losija na njemu nego na tvom hdtv ripu, jebiga
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 20:08
dvd rip seinfelda ces naci samo za prve 4 sezone jer
su samo one izasle na dvdu.
imam ih ja pa ak si zainteresiran javi se
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 20:11
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 23:52
moj zajeb
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 09:13
nemas pojma
Na vrh
mclarenchief View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mclarenchief Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 14:46
jel ima ko seinfelda sa prijevodom(hrt rip)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 14:47
ima(al fale neke epke) i slika je UZAS
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2006 u 00:25
jel moze neka zamena za divx filmove?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2006 u 08:22
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

jel moze neka zamena za divx filmove?

mene pitas?

Ažurirao speedy
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2006 u 13:55
jbg nisam se dobro izjasnio mislio sam na btarzic jer ima neke serije sto mi treba,a mozes i ti ako imaš Tru calling i Dead Zone.Imam ja Tru Calling ali 19 epizoda 1 serijala(fali jedna) i jos ima 1 ili 2 serijala,ne znam tacno koliko ima.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2006 u 14:50
Ja sam mu ponudio moje serije(oko 120) i rekao je da ga nista ne interesuje da moze sve sto nema da nabavi kod ortaka tako da mislim da mu prioritet nije menjanje.
Na vrh
btarzic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj btarzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2006 u 21:24

ma mjenjao bih ja s vama decki...samo je rpoblem da ja u vasim popisima tesko nalazim nesto sto me iskreno zanima...dao bih recimo pola serija da mi neko nabavi north and south seriju i tako jos neke starije serije.....ako sam nekoga uvredio narucito tebe Dzigi sto sam odbio razmjenu oprosti stvarno nisam mislio nista lose...sorry.

Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2006 u 00:25
Ma nisi me uvredio nego samo kazem.Bolje napravi spisak stvari koje trazis.
Na vrh
yawn!!! View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yawn!!! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2006 u 14:02
jel ima netko možda život na sjeveru (northern exposure)?
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2006 u 01:24
imo ti je tip sa nikom (na ovom forumu ak se ne varam) crni spot.
imo je mislim 3 sezone i kao dogovorili smo se za razmjenu,a onda
je nestao kak se to nekad desi.
Na vrh
Willow View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Willow Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2006 u 09:14
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

jbg nisam se dobro izjasnio mislio sam na btarzic jer ima neke serije sto mi treba,a mozes i ti ako imaš Tru calling i Dead Zone.Imam ja Tru Calling ali 19 epizoda 1 serijala(fali jedna) i jos ima 1 ili 2 serijala,ne znam tacno koliko ima.

Tru Calling ti ima ukupno 26 epizoda, znaci ako imas 19 fali ti samo jos 7.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2006 u 16:19
Originalno postovano od strane Darius Darius piše:

dvd rip seinfelda ces naci samo za prve 4 sezone jer
su samo one izasle na dvdu.
imam ih ja pa ak si zainteresiran javi se

jel bi htio poslati da prevodim?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,766 sekundi.