Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - csi titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

csi titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
monkey View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: csi titlovi
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 20:27
mrena kad vec prevodis csi onda ga prevedi kako treba.a ne da kasni svakih 5 minuta.namjestim prvih 5 minuta i onda opet i opet.....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 20:36
mozda njemu odgovara tj njegovoj verziji, mozda njegova verzija ima reklame

crkni gade nezahvalni, reci cu mreni da uopce ne uploda te titlove, ako nekome trebaju stavit cu njegov mail pa neka mu posalje
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 20:41
ma nisam nezahvalan nego prijevod ne valja.svi imamo taj csi dvd-rip.ti treba csi speedy???
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 20:43
bolje posalji njemu pa da podesi titl da odgovara TEBI
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 20:45
ajd dobro.svaka cast sto je preveo i nema veze sto meni ne radi.nek i dalje prevodi.valjda ce i meni neki raditi
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 20:47
tako treba, vec se netko naci tko ce podesiti za sve moguce verzije
treba biti zahvalan jer jer prevedeno, titl se vremenski podesi za max sat vremena, macji kasalj, treba prevesti
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 20:54
ma ja sam danas zivcan i sve mi ide na zivce.reagirao sam glupo i mrena sorry kad budes ovo citao
Na vrh
male View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj male Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 21:16
Svaka cast za CSI Las Vegas ne podudara se titl ali samo neka ga bude porihtat cemo-samo naprijed
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 22:16

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

treba biti zahvalan jer jer prevedeno, titl se vremenski podesi za max sat vremena, macji kasalj, treba prevesti

Na vrh
Jack Bauer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2006 u 15:08
Evo ovako ljudi, još mi nije stigao csi las vegas, nisam mogao uskladiti titl. Inače Ovo su titlovi u 25 FPS jer mi tako tv kartica snjima. Izbacio sam one kratke reklame prije prevađanje sa hrt, pa nebi trebalo biti problema. Ako vam je tako hitno onda si samo prebacite fps u 23,976 i i uskaldite prvu i zdnju izgovorenu liniju,  to traje 2 min i problem riješen.
 U ponedeljak ili utorak mi dolazi paket pa ču onda uštimavati i ostale titlove koje ću prevesti.
Pozdrav od Mrene
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2006 u 16:28
u redu je mrena.sorry zbog mog ispada.uskladit cemo titlove.nema problema
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2006 u 22:47
Popodne sam postavio titl za csi_las_vegas_4x20  FPS 23,976
Sutra ču metnuti za 4x21

Pozdrav 
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2006 u 22:51
ej ces ti prevoditi sve sezone ili samo 4 ili sta
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2006 u 23:23
Sve, samo ovo mi je ostalo na disku, pa sam se počeo rešavati.
Bit če, samo polako 
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 10:49
Upravo sam dodao ispravljene titlove na upload, pa si ih obavezno skinite

Pozdrav
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 10:50
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 21:59
Postavio sam titlove za csi lv_4x21    
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2006 u 23:45
mrena di su zapeli titlovi za csi???
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2006 u 00:24
Pišu se, nestignem zbog obaveza.
Sad pišem za csi ny s2 e3 , posle te idem natrag na csi vegas

pozdrav
Na vrh
male View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj male Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2006 u 18:24
Vegas
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.