Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FTP
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FTP

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rocky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FTP
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 18:48
Ako se netko zna služiti ovime molio bih ga da mi pomogne oko foruma.Ovako ja se sa time uopće neznam služiti pa će mi trebati malo veća pomoć:trebao bih malo urediti forum promjeniti pozadinu i tao i čuo sam da se to radi preko nekog FTP programa pa me zanima koji je najbolji i kako se to radi.Hvala
Firefox user
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 07:23
FTP ti je protokol, kao HTTP, samo predvidjen za transfer fajlova. Imas u Total commanderu-u meni Net/FTP connect i tamo napravis ftp nalog. Nalog treba da sadrzi naziv sajta, lozinku... U host ide naziv sajta, u username unosis sajt bez www, password lozinka, remote dir kucas www. E kad sve to napravis onda ides ok i na prvom prozoru connect. Nakon toga ti se na jednoj strani Commandera pojavljuje spisak svih fajlova koji su na serveru. Onda radis klasicno kopiranje. Aj, srecno!
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 14:44
Ok hvala ti pokušat ću pa ću ti javit.
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2006 u 15:19
Samo me još zanima što ću unijeti kao ime hostasvoju noramlnu adresu ili koju već ,korisničku oznaku i pasword,jeli treba unijeti klasičan username kada se spajam na forum i pasword ili što drugo

Ažurirao Rocky
Firefox user
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 07:52
Ma, ne ne decko. Ti radis administraciju sajta sto znaci da koristis potpuno drugo korisnicko ime i pass. Znaci host - www.trucbla.com, username - kada si "kacio" sajt imao si sigurno opciju username i pass. Uglavnom za username ide ime domen tj "trucbla" (iz primera). Lozinku si takodje negde unosio i stavis je u Passwod polje. Ako je sajt sa www onda u remote dir kucas "www", ako je bez kucas "/". To ti ostaje kao kreiran profil i posle samo ides connect.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 13:56
Znaš li ima li gdje neki tutorial.
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,535 sekundi.