Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Supernatural - serija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Supernatural - serija

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Supernatural - serija
    Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 18:44

imali tko  ili gdje se mogu skinut titlovi za Supernatural se 1   ep 12, 13, 14, 15

thx

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 19:12

ehmm cimeru...nema te...

zar jih nije giza preveo..?

imam slo 12, 13 i 14...

Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 22:35
kl0kan, jel valja sta ta serija? jesi gledala? stalno razmisljam da li da ju skidam ili ne...
ono, s kojom serijom se moze usporediti Supernatural? cemu je slicna?

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 23:11

to su dva lika koja   rijesavaju neke sf slucajeve urote i takve pizdarije    i to sve rijese u 40 min   eto onda kakva moze bit 

Ažurirao mad_smile
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 23:13
e da i u svakoj epki rijese slucaj skini si dvije pa pogledaj
Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 23:30
ma ustvari me samo zanima jel lici na one "omladinske" serije tipa buffy (bez uvrede za ljubitelje buffy) i slicno ili je onak vise da vuce po atmosferi na xfiles, invasion, etc...?
zato sam pitala na koju seriju najvise lici...

a trenutno nest drugo skidam i cekam da se to zavrsi, pa zato pitam za Supernatural..

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 23:45
pogledala sam 2...nije me kupila serija. posle Surface-a tesko da ce me sta takvo kupiti...ona ti je kao nekad sto je bila serija Tales from the Crypt...jedna valja, 8 sranje...
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 23:58
ni blizu x-filesima i gore od buffy  ovi decki su zbilja pametni  nesto nemoguce rijese odma  bez po frke  smijesno  al eto mozese pogledat kad nema sta drugo
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 23:59
..kad nema losta..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:08
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

..kad nema losta..

...bolje gledati govno koje sam israo jer mi se od njega manje zivot gadi.

no offence
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:10
pushy speedyos   iam stigla 15 epka jos malo pa gledam   njam
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:12
muahahahahaa

pushy kitu malom biku
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:13
muhahahaha speedy, kako to da govno i israo ne potpadaju pod cenzuru??
Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:14
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

ni blizu x-filesima i gore od buffy  ovi decki su zbilja pametni  nesto nemoguce rijese odma  bez po frke  smijesno  al eto mozese pogledat kad nema sta drugo

uf.. ak je gore od buffy onda necu skidati..

Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:17
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

pogledala sam 2...nije me kupila serija. posle Surface-a tesko da ce me sta takvo kupiti...

ni Surface nisam gledala....

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:19
Originalno postovano od strane Mrs.Smith Mrs.Smith piše:

ni Surface nisam gledala....

poslusaj mene, nemoj ni gledati
svaka cast klokanu na titlovima ali serija je fakat dosadna, trebao je biti jedan film od dobrih 2-3-4 sata i to je to, previse razvlaaaaaaaaaaaace radnju
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:23

smiiiiiiith, sere speedy!

poslušaj mene i mada, skidaj surface! kao ETje, ali lepši, bolji...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:25
mene ima da poslusas!!!!!!!!

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:33

e pogledaj ti lijepo  Band of the Brothers 5 po 5 sati  pa javi jel valja, ak ti to nece valjat onda kita, ak nevolis takve serije

pogledaj Prison break   ili  Rome

ak nisi gledala sta od ovog, TO GLEDAJ NECES POGRIJEŠITI

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:38
Slušaj Mada, ima pravo čovek  
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.