Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - the 4400 sezona 2 titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

the 4400 sezona 2 titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: the 4400 sezona 2 titlovi
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 15:51
uskoro dobijam 2. sezonu serije 4400 pa cu ripati titlove

no, nemam nikakv dvd/hdtv-rip pa mi treba netko tko ima da uskladjuje titl sa slikom i tonom

EDIT: FAK, krivi podforum, sry

Ažurirao speedy
Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 16:40
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

uskoro dobijam 2. sezonu serije 4400 pa cu ripati titlove

no, nemam nikakv dvd/hdtv-rip pa mi treba netko tko ima da uskladjuje titl sa slikom i tonom

mogu li ja dobiti te titlove na mejl kad ih sripas? jos ne znam kakvu cu verziju druge sezone 4400 dobiti, al mogu uskladiti...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 16:44
super

na kraju titla stavimo:
rip by speedy
sink by mrs.smith

Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 16:46
dogovoreno..
samo se javi na pm kad sripas...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 16:49
bolje mi daj mail adresu pa cemo to preko maila
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.