Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - IZNOGOUD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

IZNOGOUD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: IZNOGOUD
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 02:48

Ima li neko titl za Iznoguda?? Tražim ga od septembra 2005.

Ne za crtanu seriju iz 1995, nego za igrani film iz 2005...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 03:10
i meni treba
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 03:11
Mozda nadjes engleski..... mislim da ima eng. titl na  jednom jebenom forumu sa kojeg sam banovan (za dobrim se prasina dize)
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 03:35

uhmm, sto nisi poskidao titlove pre neg sto si poceo srati..??

mada su mene ponegde izbacivali i bez razloga....

Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 04:05
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Ima li neko titl za Iznoguda?? Tražim ga od septembra 2005.

ista stvar ko i kod mene (tjedan vise-manje) i nebi ga naso nigdje za ljek,
a bas mi se cini dobar
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 00:16
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

uhmm, sto nisi poskidao titlove pre neg sto si poceo srati..??

mada su mene ponegde izbacivali i bez razloga....

I mene su izbacili bez razloga......taj sam titl nasao na www.balcansat.com

Al moras bit registrovan clan.  Odatle su me i bananirali.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 00:17

E da, ako nadjes, dobro jeste, al vidi da okacis ovde i program  ( u uploadu ) za d+ koji tamo stavljaju i to jako pregledno.

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 02:00
uhm, nasla sam engleski, ali unutra je pogresan titl...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 02:30
bila sam na balcansatu, ali ne vidim gde drze titlove. samo na forumu ima par razgovora o titlovima... vrlo je komplicirano, da ne kazem zajebano tamo
Na vrh
Deporovac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Deporovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 12:01

Niste se obratili na pravu adresu. Imam srpski prevod pa ako vam treba ostavite mail-ove pa cu vam poslati

Pozdrev Iz Beograda

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 14:12

Ehm, gde si bio pre??! Nasli smo tu na sajtu neki srpski prevod i ok je, bar meni.

Ipak, hvala

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 20:53
daj link za taj titl
Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 22:29

Mislim da se radi o prevodu kojeg sam ja poslao - evo linka

http://www.divx-titlovi.com/cgi-bin/titlovi/14439-iznogoud.z ip

Cizmas
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 22:31
user posted image
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.