Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mjenjam serije,
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mjenjam serije,

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mjenjam serije,
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 21:53
imam ih dosta dvd-copy, a i na divx-u, kog zanima neka se javi mailom pa saljem katalog,
Danas sam nabavio Sopranose, 5-ta sezona ima HR titl i dvd copy je
Pozdrav
emilfriedrich@yahoo.de
emil
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 00:58
poslao sam ti mail, ne odgovaras, lega
Na vrh
Jack Bauer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 01:18
Ja tražim Kamionđije!! Jel ima tko tu seriju, ako ima nek mi se javi na MRENAX@hotmail.com  za dogovor.
Pofručje Hrvatska
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 21:01
Sorry,
ali ja preko dana radim pa sam tek navece doma, i to negdje iza 8-9 pa i kasnije, juce sam ti poslao popis, a saljem, tj. poslao sam i danas popunjeni.
Nemam cjelodnevni pristup net-u pogotovo ne na poslu.
Nadam se da si dobio popis a i svi koji su se javili, pozdrav
emil
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 21:03
dosao je, odgovorio sam ti na mail
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2006 u 00:08
Jel se isplati raditi razmjene preko države? Jel se paketi pregledavaju na carini? Konkretno šaljem u BIH pa me interesira, jer mogu ja još odgoditi razmjenu.
Ako je netko imao slučaj neka napiše.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2006 u 18:57
Pa kaj nitko nije radio razmjenu iz hr u srbiju ili bih????
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.