Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ICE AGE 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ICE AGE 2

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
sacha222 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sacha222 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ICE AGE 2
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 18:43

Zna lin neko gde mogu skinuti Ice age 2( the meltdown) 2006

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:01
pa još nije niti došao u kina..znači nigdje..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:07
bauuuu?? kaj si lik zabrijo?
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:12
Imate ga na eMule!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:13
ajmo svi skinut onda odmah die hard 4.0 i mission impossible3

All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:14
kad smo vec kod MI3, jel zna netko tzko ce ga raditi? ili ga vec radi

cuo sam da je fincher bio zainteresiran?!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:17
ajmo skinuti i Jurrasic Park 4 (za koji je tek završen scenarij) 

hehehehe

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:24
ev ja skinuo(downloadirao) Bonda....
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:36
J. J. Abrams ga uradio. On je pravi covek za to
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:39
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

J. J. Abrams ga uradio. On je pravi covek za to

koliko je meni poznato on nije jos niti jedan film rezirao, samo serije, znam da je prvu i drugu epku losta al to nije akcija hmmm vidjet cemo

bas sam htio vidjeti finchera kako rezira cisti akcijski film, trilere je odlicno odradio
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:47
pa zar nije abrams redatelj svih lostova i aliasa(btw.jesi pogledao što od ove zadnje?)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:49
u niti jednoj seriji redatelj nije redatelj svih epki, samo nekoliko, isti je slucaj i sa scenaristima, napisu nekoliko epki svaki

neka me netko isparvi ako grijesim
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:51
pa ne znam njega uvijek napišu kao glavnog u svakoj epki
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:51
producent, majmune
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:53
a kaj ja znam..on je uglavnom tamo najveća faca..
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:54

ajde, ne pljuj spookyja. naucit ce

ne gresis, al meni je on ok. sto ne znaci da film nece bit smece...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:54
ROTFL  koji si ti lik

gledas lost a ne znas ko je sta u njemu
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:55
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

ne gresis, al meni je on ok. sto ne znaci da film nece bit smece...

ja volim akcije koje nemaju veze sa mozgom, MI2 je mi je sasvim OK, totalni viskobudzetni trash
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:59
ma MI2 je takvo smeće..ja inače ne podnosim cruisea(što je zasro wow)al to je fakat očaj..
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 20:00
svi kazu da je MI2 smetje, mozda mi je bas zbog toga OK isto kao i s lostom ali suprotno i tom cruise mi je OK
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.