Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dodjela oscara
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dodjela oscara

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
StefB View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dodjela oscara
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 11:13

Ajmo ljudi, da čujem!

Ko smatra da je film Brokeback Mountain zaslužio sve one nominacije?

Po meni je film čisto sr****, nema radnje, da se prepričati u pet rečenica:

1. Kauboji su se zaposlili i došli na brdo čuvat ovce.

2. nisu imali pametnijeg posla nego su se napili i poševili.

3. Kad su zvršili s poslom nisu se vidli 4 godine, oženili se i dobili djecu, a onda su se opet sreli i poševili.

4. Sastajali su se svaka 2 mjeseca na jezeru i opet ševili.

5. Jednog je napustila žena, drugog su ubili a ovom prvom je bilo žao!

I gotovo.

Po meni su "memorari gejše" mnogo bolji i zanimljiviji film.

StefB
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 11:19
Ukinut oskare i nikom nedat nagrade!!!!!!!!
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 11:44
Bas i nisi morao spoilere napisati
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 11:48

Ma nisu ti to spoileri, to ti je cijeli film!

Vjeruj mi, nije vrijedan gledanja!

Soory!

StefB
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 13:05
Originalno postovano od strane StefB StefB piše:

Po meni je film čisto sr****, nema radnje, da se prepričati u pet rečenica:

1. Kauboji su se zaposlili i došli na brdo čuvat ovce.

2. nisu imali pametnijeg posla nego su se napili i poševili.

3. Kad su zvršili s poslom nisu se vidli 4 godine, oženili se i dobili djecu, a onda su se opet sreli i poševili.

4. Sastajali su se svaka 2 mjeseca na jezeru i opet ševili.

5. Jednog je napustila žena, drugog su ubili a ovom prvom je bilo žao!

I gotovo.

Po meni su "memorari gejše" mnogo bolji i zanimljiviji film.

Baš svaki, ali doslovno svaki film na svetu, od Oklopnjače Potemkin naovamo da se prepričati u 5 rečenica na način kako si ti to učinio. Evo primera, sam pogodi naslov.

1. Lik iz skromne porodice postaje novinski magnat i milijarder.

2. Sretne glupu plavušu bez sluha koju boli zub, a san joj je da postane operska pevačica.

3. On je zavoli, zbog nje napusti porodicu, sagradi joj operu i napiše pozitivne kritike.

4.Ali nema tu sreće, ona se propije, brak im propada...a i život...

5. A kad je bio klinac, taj lik je imao jedne drvene sanke na kojima je pisalo ''pupoljak''...

I gotovo.

Po meni je ovo jedan od 5 najboljih filmova na svetu.

Zabole me baš ku**c za gejšine memoare... Bolje da tucao kamen, neg što to snimao...

PS. Zapravo me čude tolike nominacije. Jer pravilo je da najveća govna pokupe najviše Oskara. A Brokeback je retko dobar film.Sigurno najbolji u proteklih godinu dana (u svojoj kategoriji -ljubavna priča) 

Ažurirao kl0kan
Na vrh
marik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 15:10
Ej, a jel iko pomislio, fuj neću gledat pedere! Ne da mrzim homoseksualce, al jednostavno ne mogu glredat takve stvari- i tipovi su zapravo biseksualci, jer su ševili žene i imali djecu. Film može bit za Oscara, al ga ja neću gledat. Nisam gledo ni Titanica i baš sam sretan zbog toga.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 15:16

Pravo na različitost 

I pravo na sopstveni filmski ukus 

Ali niko ne moze reći da je film sranje samo zato jer su pederi. Ko što ja neću reć da je svaki film o teroristima sranje, jer mi teroristi idu na ku**c...

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 15:36
ma pokupit će sve nagrade za koje je nomiran,činjenica je da je gay in a oskari su uvijek u trendu.
p.s.nisam gledao film ali da umjesto gylenhaala glumi ženska ,tj. da nisu homići glavni u filmu..ne bi došao niti do dvd izdanja a kamoli do kina..
hoću reći da je taj film svima dobar samo zbog te glupe priče..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 15:49

ima mnogo filmova koji vrijede i dobili su oskara

i oni koji su nominovani

a ima i dobroih filmova koji nikad nisu bili nominovani

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 15:56

Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

ma pokupit će sve nagrade za koje je nomiran,činjenica je da je gay in a oskari su uvijek u trendu.
p.s.nisam gledao film ali da umjesto gylenhaala glumi ženska ,tj. da nisu homići glavni u filmu..ne bi došao niti do dvd izdanja a kamoli do kina..
hoću reći da je taj film svima dobar samo zbog te glupe priče..

E da glumi zenska, to bi bio onaj stari film sa meril Strip i Dastinom Hofmanom. Kak se sreli i poševili...Ista stvar. Sve ljubavne priče su o susretu, jepstvu i rastanku. Hajd ti napravi drugačije!!! A dal će jebat u šupak ili drugde, zavisi od seksualnog opredeljenja.

Šta ti znaš šta glumi gylenhaal, a nisi ni gledo

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 17:42
taj film necu ni gledati
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 17:50
ni ne trebas, nije sve za svakoga
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 18:28
DOSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:34
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

ni ne trebas, nije sve za svakoga

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:44
pa sta da ti kazem, za tebe je lost
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 19:45
obozavam lost, csi, sg-1 zakon serije, ne znam koja je bolja
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 20:06
i ja csi
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 20:07
pa tko ga ne bi voilo, svaka epka ista, zar to nije jednostavno genijalno?
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 20:10
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

pa tko ga ne bi voilo, svaka epka ista, zar to nije jednostavno genijalno?

ma je..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 20:11
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.