Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ljudi kod emule možete sve traziti
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ljudi kod emule možete sve traziti

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ljudi kod emule možete sve traziti
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 00:01

a pri tome ne mislim na sex  emula nije kurva nego dama

evo upravo sam našao film 1984 iz 1956

ilustrated man

charly 1986

a ranije sam skinuo

world apartment horror i lathe of heaven

imaju i canou ali na spanskom Welt Am Draht ali na njemackom i quintet na talijanskom

emula je jedina dama od koje se nikad necete umoriti

Ažurirao komunjara
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 00:14

jesam ti rekla za world apartement horror pre 100 god??

Sve ima na muli!

Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 08:51
mula nije dama vec jedna lenja mazgetina u kojoj mozesh naci sve ali dok ga dobijes osedi ti kosa....

ma torrent je zakon, a i ovaj moj lokalni hub nije losh
slazem se da ovo chudo proradi, ali nikako da se uchite na mom dekici.....
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 11:48

joj bio sam naveo film 1984 iz 1985

a taj film imam skoro 3 godine...jedan od prvih sto sam nabavio

mislio sam na 1984 iz 1956

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 19:05
naravno bez brzog interneta emule je sranje! jer ne možeš sa modemskom vezom ništ počet skidat... ja jedva skinuo jednu pjesmu...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 19:41
emule je zakon al meni nikako ne radi
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 21:24
uh zlatko...nisi u pravu. eMule je stvorena za nas sa modemom. Istina, malo je spora, al sve dobijes na kraju
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 23:11

svježe skinuto

When a Stranger Calls (1979)

bacam se na 1984

pa na ilustrated man

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 23:28

jel gledao iko odgrobadogroba? to mi se sad skida...

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 09:44
Ja sam na tom eMule pronašao (i skinuo, ov korz) Million Pound Note?!?! Još sam fali da nađem (i skinem, ov korz) Mambo Kings i onda si idem kupiti riječnik engleskog jezika (ov korz).
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 12:27
slab 
Fission Maild
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 13:59
hmm
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 15:40

ali nema damned 1961 :(

to niko nema

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 17:15

ja uzela da skidam Donnie Darko director's cut preko Emule posto ne mogu nigde drugde da ga nadjem a inace imam adsl 256 a brzina skidanja mi max  3kb/s . Zar ne moze to brze?

Ažurirao Vedder

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 18:48

možda si ograničila upload

pogledaj u opcijama

inače meni je 3 kb sjajna brzina

kada skidam ove rarirete

Na vrh
Lole View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lole Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 01:27
Emule je jako spor! Prvo treba čekati na red, pa i kad se dočeka sve ide jako sporo! Pa onda kad prođe 24 sata konekcije, adsl veza se automatski isključi! I onda opet čekanje na red.............!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 01:37
ma kakav red, odmah krene...sem bas kad ima 1 ili 2 usera...ali to je retko 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 01:37
ovisi kako moke, reicmo, nmeni treba da krene 5 sati a ima 10000000000000000 usetra ROTFL uopce mi ne rdi kako treba
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 01:40
tebe nesto jebava mula, ko mene dc++ 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 01:41
meni samo torrenti rade mislim, nije to toliko lose, ali ni HTTP mi ne radi kako treba
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.