Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - bin to avi?!! POMOC
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

bin to avi?!! POMOC

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: bin to avi?!! POMOC
    Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 15:40

Skinula sam fila sa neta ali je u bin formatu :(. Kako da ga prebacim u avi?
Hvala unapred

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 16:13
Rešenje ti je da si skineš Daemon Tool (besplatan program) koji ti simulira CD/DVD ROM i možeš mu nakačiti bilo koji image koji imas (u ovom slucaju BIN, mada bi trebala imati i datoteku CUE koja je jako mala). Posle gledaš taj ubačeni image sa PowerDVD-om ili BSPlayerom ili već nekim player-om gde možeš ubaciti i titl.
Možeš upotrebiti i Alcohol 120% da ekstaktuješ film....
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 16:24
Hvala ti to znam :), ali ja hocu da ga prebacim u avi i da mi se usput smanji memorija na 700 mb posto je fim 790 mb (ako je to moguce) da bih mogla da ga narezem na CD

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 20:58
Pa alkoholom ( ili isobuster-om) ga izvuci ( učitaš u virtuelni drajv, pronađeš video fajl ( ili sve) i prosto copy-paste) i biće ti u nekoj poznatoj ekstenziji ( .mpg , .mpeg...) a onda ga nekim od konvertora ( moj omiljeni VirtualDubMod, mada je i Xmpeg veoma dobar) prebaci u .avi od 700 MB...

Ažurirao darije
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 02:00
rjesenje jednostavno mountas sa alcoholom ili deamon toolom (preporucujem deamon) otvoris sa virtual dubom i smanjis kompresiju u tom slucaju ne puno samo za jedno 10% bitrate smanjis, kad to on iskompresuje ti samo ljepo snimi na cd. 

Ažurirao Blues-EXE
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.