Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slušaj Majko Moju Pjesmu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Slušaj Majko Moju Pjesmu

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Slušaj Majko Moju Pjesmu
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 21:34

Dali netko zna kako se ovaj film zove u originalu

To je Jako stari film Mexiko ili Španjolska...neki mali pjeva neku tužnu pjesmu na španjolskom.....Film sam gledao na TV....

Više od toga neznam o tom filmu....

Kapetan Kuka
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 22:54
Ako mislis da on peva pre dsvoje streljanje a u pozadini ga gleda majka , onda se zove JEDAN DAN ZIVOTA !!! Meksicki film !
Vladika
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 22:57
Ne, ne misli na to. Ovaj se stvarno zvao (u prevodu) Majko, slusaj moju pjesmu.
I mislim da igra ona Sarita Montiel (la violetera). Bio je na TV prosle god.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 23:02
Predajem se !
Vladika
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 23:08
jebiga, to je neko siroce koje trazi roditelje. isto meksicki (mislim)...
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 23:56

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

jebiga, to je neko siroce koje trazi roditelje. isto meksicki (mislim)...

To bi mogao biti taj traži mali roditelje......

Našao sam još jednu temu gdje pišu o tome filmu....

koji film vam je probudio najdublje emocije?. Umjetnost i zabava ...

-Up clese and personal -Zelena milja -Jesen u New Yorku -Prljavi ples -Nell (predobar film!) -Slušaj majko moju pjesmu (sjeća li se netko tog filma? ...
www.mama-mami.com/forum/archive/static.php/t11840.htm - 25k - Slične Stranice - Spremljeno - Slične stranice

Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 00:03

Plot Summary for
Violetera, La (1958)

On New Year's Eve 1899, Soledad (Sara Montiel) is peddling violets in a Madrid busy street when she meets aristocrat Fernando (Raf Vallone). The couple falls in love but their different social backgrounds threatens the relationship. Fernando is under constant pressure from his older brother Alfonso (Tomas Blanco) who reminds him of his duties including his engagement to Magdalena (Ana Mariscal), a countess. Disregarding all social conventions and scandalizing high society, Fernando sets up Soledad in a plush apartment and announces their marriage plans. Alfonso gets killed in a duel trying to save the family honor. Fernando, feeling devastated and guilty by his brother's death, decides to put an end to the affair. Heartbroken, Soledad runs away and ends up singing for a living at Salon Bolero . There she meets Andre (Frank Villard), a French promoter who offers to make her a singing star. Meanwhile, Fernando realizes that he cannot live without Soledad and tries to find her but, by then, she has gone to Paris. Soledad's singing conquers France and she becomes a stage superstar touring Europe in triumph always with Andre at her side. He is now in love with her but Soledad has never been able to forget Fernando. In the meantime Fernando has married Magdalena and taken a post as ambassador in South America but Soledad is always in his heart. On their way to New York aboard the Titanic, Soledad and Andre get involved in the transatlantic tragedy. Andre drowns and Soledad looses her voice due to shock. Her career over, she returns to Spain alone, depressed and penniless. Time passes. It's New Year's Eve and Soledad tries to make a modest come back at Salon Bolero. Fernando, now a widower, walks in the joint. She sings, their eyes meet and they finally embrace as a new year is proclaimed.

Mislim da ipak to nije taj film...

Kapetan Kuka
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 00:04

ako neko ima film nek se javi

Ažurirao kosta zulu
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 00:27

Je...... samo da se dogovorimo kako bi se zvao film....

to je neko siroce koje trazi roditelje pjeva u nekom kazalištu.....i pronalazi majku..... ( meksicki ,španjolski...)

Kapetan Kuka
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 01:05
Nisam gledala film, al ces mozda lakse naci naslov filma ako ustanovis dal je to ovaj decak Joselito Jiménez:
http://www.boyacts.com/cgi-bin/actor.cgi?ref=2073
Imdb link njegovih filmova je:http://www.imdb.com/name/nm0422967/
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 01:06
zajeb, kuko. nije to LA VIOLETERA, ali igra Sarita Montiel ciji je to najpoznatiji film. Pa mozda kroz njenu filmografiju dodjes do originalnog naslova.
Niko od vas nije to gledo, pustala ga 2004 neka lokalna beogradska tv (pink, BK ili art, mozda cak i studio B).
mogo bi biti ovaj ESCUCHA MI CANCION iz 1959...

Ažurirao kl0kan
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 11:48

http://dvd.wanadoo.es/dvds/e/escucha-mi-cancion.html

Hvala Svima koji su pomogli.....

ESCUCHA MI CANCION iz 1959

E sad ko ima.....divx , dvd , vhs .....(internet)

Ažurirao Kapetan Kuka
Kapetan Kuka
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 13:27
Vidim ga na eMuli...pa skidaj 
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 22:14
ja bi skinio film ali jel ima negdje neki prijevod ili bi ga netko htio prevesti. sad sam dobio adsl imam flatrate pa mogu skidat
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 23:16
ako skines film javi se za razmenu.
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 23:28
vjerojatno necu skidat film dok nevidim sta je s prijevodom.ako netko hoce prevodit ja skidam film i saljem mu kopiju, ili ako netko ima prijevod jos bolje.
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 23:32
ako netko zna gdje ima torrent za taj film ja cu ga skinut. sa emule ga ne skidam jer stvarno nema smisla:(
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
goran-visnjic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran-visnjic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 16:33
ja imam taj film na vhs-u s hrvatskim prijevodom
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 17:24
Jel bi mogao presnimiti pa neku razmjenu(ali ja imam samo divx i dvd)
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 00:41

Escucha mi canción (VHSRip) (18-04): 1/2 | 2/2 (gspot info | isecak 1 | isecak 2)

jel to,to ljudi.

vhs rip

Ažurirao dejan-sl
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.