Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jel ima itko?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

jel ima itko?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: jel ima itko?
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 22:26
jel ima itko film HOW TO LOSE A JOB IN 10 DAYS?

dotični film je bio na RTL-u, mislim prošle godine, a možda čak i na HRT-u...

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 01:55
valjda GUY
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 02:38
ako je guy, a vjerujem da jeste onda ga svaki drugi forumas ima...
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 12:25
ali mislim da how to lose a guy in 10 days nije bio dosad na tv-u
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
xlavier View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xlavier Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 12:45
HOW TO LOSE A JOB IN 10 DAYS?
neznam savrseno engleski ali znam da ovo znaci "kako izgubiti posao u deset dana?"
Poznato mi je, ali nazalost nemam!
http://www.grego-sailing.hr/
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 13:34
nije GUY... da je guy, napisao bih!!! nisam moron kak mislite... 

taj how to lose a guy in 10 days imam i ja, naravno, film je sranje!

ovaj HOW TO LOSE A JOB IN 10 DAYS? je dobar, nije odličan, al je dobar...

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 13:56
imdb ne zna ništa o tom filmu..vjerojatno ovi naši idioti nisu preveli kako treba nego je to neki slobodni prijevod..a znaš li tko glumi?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 16:23
Zlatkohead
zasto ti ne odgovaras na pm,,poslao sam ti bio poruku za Sopranose,,ali odgovoru ni traga,.
JACK
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 16:28
nisam dobio ništa od tebe za sopranose... stvarno! ne zajebavam se...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 16:32
nepoznati glumci... valjda low budget film, pa neke 'zvijezde' 

no, film je dobar, i provjerio sam na imdb-u... ni traga filmu...

jedino se sjećam jednog tipa koji je volio palit... palikuća - hehe, a glavni glumac je nezadovoljan svojim poslom, te želi dobit otkaz, pa zanemaruje posao i radi gluposti na poslu, no kada dođe neka tupava 'inspekcija' (pred kojom se on isto ponaša - radi gluposti), oni mu kažu da će mu dati neki veću položaj u tvrtci ili tako nešto, pa se stvari tu dalje mijenjaju...

uglavnom, za jedan od ne razvikanih (jebeno ne razvikanih) filmova, ipak dobar!

Na vrh
st.frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st.frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 22:33
Sjetio sam se filma , ali nažalost neznam kako se zove niti ko glumi , no znam da je u njemu jedna pjesma koju imam 
pa pokusaj naci preko soundtracka

pjesma : Ghetto Boys - Damn It Feels Good Gangsta

B.t.w. gleda sam ga i film je dobar

nisam mnogo pomogao no ja sam dokaz da film postoji i da je bio na televiziji
.::ÄŚoViJeK u SeBe::.
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 23:11
evo ti film, office space

http://www.imdb.com/title/tt0151804/

Ažurirao Rodman
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 23:38
da to je taj!!! jel ga ima itko?

kao nepoznati glumci, ups... ipak tu su: Ron Livingston, Jennifer Aniston... te Stephen Root (on glumi 'palikuću ), ima ih još, npr. onaj Nader (tak nešt...) je poznata faca, ne po imenu.. hehe...

ak netko ima taj film nek se javi, znači OFFICE SPACE iz 1999, režirao slavni Mike Judge, stvaraoc Beavisa i Buttheada...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.