Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PAS KOJI JE VOLIO VOZOVE (1977)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PAS KOJI JE VOLIO VOZOVE (1977)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PAS KOJI JE VOLIO VOZOVE (1977)
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 23:01

tražim taj film ako neko ima i za razmjenu je neka mi se javi na pm ili mail

samo razmjena!!!

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 20:50
ajde ljudi pomognite prijatelju

film je stvarno dobar!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 21:20

odlican film. izgleda da nema niko.

ima ga na eMuli pa skidajte. istina, malo je propao od vremena, pozeleneo. ali vidljiv, korektan.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 12:20
ja bi ga skinula da mogu ali s mojim 56k i cijenom interneta mi se ne isplati,dok bi ga skinula morala bi prodat kucu da platim tel. racun,ali i ostarjela bi i izgubila vid,pa mi onda vise nebi bilo ni toliko stalo da ga pogledam
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 12:29

Joj, pa ima ga po video klubovima na VHS-u...

Ne bi ostarela  i ja sam na modemskoj vezi. sve skine moja verna emula za 7 dana najduze...

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 13:34

izgleda da ću ja to morati skinuti,nema druge

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 14:07
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Joj, pa ima ga po video klubovima na VHS-u...

Ne bi ostarela  i ja sam na modemskoj vezi. sve skine moja verna emula za 7 dana najduze...

LOL, pa koliko platiš tih sedam dana?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 16:24
ja imam flat. oko 20 eura na mesec dana.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 16:38
PAS KOJI JE VOLIO VOZOVE (1977) ima dvd rip na DC++
kome treba nek se javi na pm
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 16:55
mene zanima sto taj pas vozi i kako su ga natjerali da ista vozi?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 18:05

pas se vozi vozom/vlakom, a ima ga samo u zadnjem kadru, sto bas i nije bilo osobito tesko (za psa).

kroz to ti autor salje poruku da u casu smrti vidis ono za cim si jurio ko papak cjeli zivot

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 19:14
bas tako,dobro veli nasa klokanicaeto malo "detaljnije".psu vec pred kraj filma umre gospodar koji radi na zeljeznici,i kad je umro odveli su ga vlakom.pas od kad je umro gospodar nije htio vise jesti i umro je od gladi,fora je u tome kao sto i klokanica veli,film ima svoju poantu koju svatko tko gleda film mora sam otkriti koja je...

btw klokan,kazes da imas flat,ne kuzim se bas u te spike,imas ograniceno koliko mozes skinuti mb kroz mjesec ili skidas koliko te volja?

Ažurirao Seven Of Nine
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 19:16
ROTFL

ljudi, ja sam se salio kad sam ono napisao, nisam trazio da mi objasnjavate film koji btw nikad nisam gledao niti cuo za njega
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 19:17
ajd speedy,ako ti se pruzi prilika pogledaj ga mozda ti se i svidi
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 19:20
kako se zove na ENG????
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 19:24
nisam sigurna ali mislim da nema eng naziv,kad je snimljen 1977 na podrucju bivse juge,tak da mislim da nema,ali velim,neznam
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 19:34

Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

PAS KOJI JE VOLIO VOZOVE (1977) ima dvd rip na DC++
kome treba nek se javi na pm

meni trebaaaaaa,javio sam ti(pm)

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2006 u 19:35
Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

nisam sigurna ali mislim da nema eng naziv,kad je snimljen 1977 na podrucju bivse juge,tak da mislim da nema,ali velim,neznam

WTF? to ex-yu movie? ill pass, thx veri mač
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.