Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DivX player do 500Kn - što odabrati?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DivX player do 500Kn - što odabrati?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
veljac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj veljac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DivX player do 500Kn - što odabrati?
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 10:34

Želim kupiti DivX player niže klase - do cca 500-600Kn.
Ono što mi treba je player koji ima digitalni (optički) izčaz za audio za spajanje na pojačalo, te da normalno prikazuje titlove (hr, normalna veličina slova).

Po mogućnosti (opcija) da ima SCART ulaz za priključivanje videa, da prikazuje JPEG slike u normalnoj brzini (Pioneer DVDu kojeg imam treba nekad i po 20 sekundi za slijedeću sliku!!!)
I usput - da li za preporučeni model treba firmware.

Naravno i informacija - što NE kupiti dobro bi došla.
Veljac

Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 21:58
Samo traži za Philipsa bilo koji model.Izgleda da se Philips najbolje pokaza za prikaz titlova prilikom gledanja xvid-a. Nedostatak je mali da i kod najnovijeg patcha firmwarea nema podršku za slova š i ž. Dok ostali plejeri nemaju uopće podršku za slova sa kvačicama č,ć,š,ž i đ.Ja osobno posjedujem Philips 737.Ali sam predhodno opisa da postoji mali exe. AVISUB  kod kojeg ove gori navedene prepreke možeš izbjeći pa ti firmware bilo kojeg uređaja nije ni bitan.ALI VELIKO ALI,ovaj pogram AVI SUB ne proradi uvik,tako da se vraćamo na pravilo broj 1.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 22:40
www.xoro.co.yu

Ppogledaj ovu masinu. Pravi se u NEMACKOJ i sklapa se u NEMACKOJ. Cita sva nasa slova  Š Đ Ć Č. Cita bez ikakvih problema i Xvid i bilo koji drugi format (ukljucujuci i  nero digital) . Jedan je od malobrojnih (samo jos 10-ak modela ) koji ima BIT RADE AJUSTER ,koji ne dozvoljava da dodje do desinhronizacije slike i zvuka . Najbolje ocenjeni DVD/divX player u Evropi u poslednje 3 godine. Imas modele 415 , 402+ ili 3100 koji u sebi ima ugradjeni i radio ! U Srbiji kosta oko 80EVRA.
Vladika
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 01:20
Imaš i Sky Vision,ja imam dva komada i šljakaju bruka dobro!Sva naša slova ć,š,đ,ž i iste su veličine kao dvd slova!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.