Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx player excello novi codeci,i titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx player excello novi codeci,i titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blur22 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blur22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx player excello novi codeci,i titlovi
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 20:07
ako mi netko može pomoć imam excello divx 588, ne cita mi titlove na divxima, i dal se moze upload-ad novi software
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 21:05

ja imam taj i mora čitat    .sub    .srt.   .txt

netreba ti nikakav softwer.....

Kapetan Kuka
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 23:29
ajd navedite koje koristite za prikazivanje titlova...

Na vrh
blur22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blur22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2006 u 21:10
ne cita mi titlove, niti mi daje opciju da ih ocitam, a snimljeni su npr. u istom folderu ko i film, a neznam ????? vec sam probao sa hrpom fiomova, na kompu rade super, a na playeru ne!!!!!????
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2006 u 21:38

Ne čita sa dvd medija.......

Jedna od mana mu je čita samo obične cd..

.....CD..... NEW...................................

a.king_kong.jpg

king_kong.sub     ili    king_kong.srt      ili &n bsp;      king_kong.txt

king_kong.avi

.............................................

to mora radit.....sub su ti najbolji jer ako ima negdje grešku ide do greške...

srt ......ako ima grešku neće pokazati.......jednostavno nema titla.....

nemoj ništa pakovati u foldere.....

Kapetan Kuka
Na vrh
blur22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blur22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 19:49

ej stari tnx, pokusat cu tako,ja vec potpuno odustao, a imam hrpu filmova koje sam snimio na dvd,kao da nemam toliko cd-a, a nis opet u presnimavanje.

pozdrav

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 22:32
Jedan je pricao na livadinom forumu oko excello player-a. I covek je otkrio sledece

Ja imam Excello 591 i isti problem sa titlovima.
Neće čitati titlove sa dvd medija.
ali sam našao upgrade za Vivax 200 koji je isti kao i excello 591 a mislim i 588
Male razlike na kućištu što sam zanemario.
Reskiro sam i profitirao.
titlovi rade kao ludi samo što mi se promjenio logo pa nije više Excello nego Vivax.
sve je ostalo isto.
Filmovi su snimljeni na dvd bez direktorija a titlovi imaju isti naziv kao i filmovi.
drugačije nisam pokušavao.
Firmvare se može skinuti na:
http://www.ceing.si/podpora/index.php
Uživajte

Nisam siguran da je to mogucei sa 588, ali ko reskira ...

Ažurirao Vladika
Vladika
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 22:30

http://www.elitesecurity.org/tema/119015

ISPROBANO! - radi!

Evo i kako radi.

Imam model Excello 588. Nakon upgradeanja firmware-a cita sve kao i prije ali ovaj puta cita i titlove sa DVD-a na koji snimim po 5-6 divx-a!

Naravno promijenio mi se startup screen u VIVAX-ov, što me ne smeta. Malo me više smeta što na displayu playera imam zbrčke a i ne rade mi tipke ( hardware-seke) na playeru. Na svu sreću radi sve uredno ako koristim daljinski - pa mi zapravo to što na displeju pokazuje hijeroglife i nije neki problem.

Reno666 hvala na postu,... vjerujem da si mnogima uljepšao dan!

edit Lancia88: obrati paznju i na recnik i na pominanje prodajnih mesta, sledeca poruka nece biti editovana vec brisana

Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 14:02

eto kako je gore navedeno radi....

Filmovi mogu biti u direktorijima...jedino što sam još primjetio da mi na nekim filmovima ne radi ton ... mislim da to možda ima veze sa tilovima ako nisu 100% ispravni pa da nešto zeza....ako otkrijem u ćemu je problem javim....

ako netko otkrije gdje ima neki bolji firmwere za excello 588 nek javi....a valjalo bi da ima i original....

Kapetan Kuka
Na vrh
blur22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blur22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 22:12

decki probao napravio sve je ok.!!!!!!! tnx

super!!!!

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2006 u 23:28
Drago mi je da sam bio od pomoci !!!
Vladika
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 10:30

Nove pojedinosti oko titlova....

Ako snimiš .srt onda ti se pojave dupli titlovi jer taj softver radi na principu VobSuba....onda samo ideš na subtitles OFF i ostanu samo jedni titlovi.....

Kapetan Kuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.