Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx to svcd,dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx to svcd,dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NICKIS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NICKIS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx to svcd,dvd
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:45
molio bih ako mi netko može objasniti sa kojim programom je najbolje i najbrže prebaciti iz divx-a u svcd ili dvd.hvala
e-mail: varganikola63@gmail.com
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:48
u dvd:
tmpeg enc plus za prebacivanje avi u mpeg2
dvd-lab pro za authoring dvda
nero za prezenje

molim i do vidjenja
Na vrh
NICKIS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NICKIS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:50
i koji je encoder najbolji, ja imam cinema craft encoder
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:57
Da se ne mešam, tu je speedy.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:03
svako ima pravo na svoje misljenje

ono gore su mojih 3 konja
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 14:20
Osobno posjedujem CCE SP verziju 2.70 ali napominjem full program (635 mb) radi daleko bolje nego ovi što su nabrojili....
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 14:29
ma daj...pa kakav je to program od 635mb??
ja rabim TMPGEnc ako mi je važniji film,ali ako ću ga samo 1 pogledat dobar je i divxtodvd(pogotovo ovaj novi sa titlovima)a i slika nije jako loša..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
NICKIS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NICKIS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 22:36
jako dobar program tj. encoder i puno bolji od TMPGEnc-a,a i puno brži(također sa titlovima)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 22:39
Originalno postovano od strane NICKIS NICKIS piše:

jako dobar program tj. encoder i puno bolji od TMPGEnc-a,a i puno brži(također sa titlovima)

nema ti boljeg konvertera od tmpeg enc plus

nije bitna brzina

nije birno da li dobijes VOBove tj cijeli strukturu sa titlovima

birta je KVALITETA, a tmpeg enc plus daje najbolju, a kasnije ide author DVDa sa nekim progom(meni najbolji je dvd-lab pro)
Na vrh
NICKIS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NICKIS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 22:44
ja mislim da ti nisi probao sa cinema craft encoderom i tako je bitna je kvaliteta ali i brzina
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 22:34
Nero Vision
IfoEdit
VobEdit
Na vrh
cessar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cessar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 02:50

AVI direktno u DVD (može i u MPG 2)sa zalepljenim ili ne zalepljenim titlom

WinAVI Video Converter

AVI od 700 MB za max. 1 sat = AC3 2CH + Subtitle = Full DVD

Za naknadno ubacivanje titla i menija DVDlab Pro

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 03:26
ovo nema smisla jer lik koji je trazio pomoc je samo zbunjen u svoj zbrki programa a bolje da je jedan post objesnjen jako dobro kako da to ucini nego ovako svako samo da ime programa i kraj i nek se on snađe
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 09:54
ako sve procitas vidjet ces da se lik razumije u konvertiranje, sam je rekao da je CCE bolji od tmpeg-a, a u CCE, kolega, ne zna svako raditi. ako znas u CCE raditi, onda, bre, znas u svemu raditi i nisu mu potrebni tutorijali(kojih btw ima pun ku**c na netu(GOOGLE, bre)
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 12:50

koliko vremena treba sa 256 MBrama / 2.4 GHz da se to konvertuje

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 00:48
A kako tek od mpeg2 naciniti  DVD? Za mpeg2 mi nije problem, imam ih pun hard, ali sta sad s njima?  Kako  napraviti dvd?

Imam vecinu programa, ne instaliranih doduse , ali mala vajda od njih kada ne znam sta cu s njima.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 00:53
Recimo da bi moja preporuka bila NeroVision Express....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 16:25
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

A kako tek od mpeg2 naciniti  DVD?

trebas napraviti authoring dvda, tj dobiti VOB fileove iz mpeg2

ja koristi dvdlab pro

za dalje informacije upisi u google "dvd authoring" i prouci o cemu se tu zapravo radi
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2006 u 14:17
ljudi najbolji je nero vision express jer kad imaš divx film rezolucije 640×200 u neri samo namjestiš 16×9 format i to je to, nemoraš se zezat sa crop, rescale itd, predpostavljam da u tim programima što ste nabrojali radite u 4:3 formatu i sam znam jer sam probao kakva je zajebancija da napravi 16:9 il razvuče sliku il skupi a jednostavno samo treba dodat malo crnog ruba. da skrati nero za konvertiranje u dvd, vobedit i ifoedit za ubacivanje titla
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.