Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KODIRANJE PROBLEM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

KODIRANJE PROBLEM

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: KODIRANJE PROBLEM
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 14:29
evo jeda problem
 na satelitskim programima svi programi nemaju istu rezoluciju,pa me zanima dali postoji neki program koji moze direktno da prebaci ono sto sam ja skinuo s satelita odmah  u dvd format a da se ne mora opet ponovo kodirati jer nisu svi programi u originalnoj rezi od dvd
 mislim da znate sto mislim
 hvala svima
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 20:12
mislim da ne postoji
ja osobno a i velika većina ljudi koristi ProgDVB
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 14:15
Postoji rješenje koje zahtjeva malo ulaganje.Ovdje govorim o satlitskom prijemniku a ne o dvb kartici.Ako misliš na karticu za to ne znam rješenje
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2006 u 02:54
pa već je u dvd formatu... mpg2 jel....   
Na vrh
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2006 u 07:10
ma da ali ja sad to hocu pretvoriti u dvd format da mogu da gledam na linijskom plejeru(onako s chapterima da malo ukrasim) i kad hoci da pretvorim onda to moram sve ponovo da kodiram jer nisu svi satelitski programi standardni kao dvd.
 dali postoji program s kojim ne moram da to opet kodiram,to me zanima
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2006 u 13:53
to vec je dvd format... a ako hoces napravit chaptere naljepit titlove, koristi tmpgenc ili vec neki program virtual dub... mpg2   itd...........
Na vrh
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 07:38
ma znam to sve
 ali opet moram kodirati i gubiti vrijeme jer rezolucije s satelita nisu standardne s rezolucijom koju podrzava dvd
 opet kazem trtebam program  s kojim se to ne mora kodirati
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 11:15
virtual dub 
Na vrh
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 14:24
pa kako mogu s virtualdubom da napravim chapterei da ga autorizujem,to ne ide,ti izgleda mene ne shvacas ali dobro skuzit ces to kasnije
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 20:16
ma ti si budala, neznam sta opće gubim vrijeme
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 20:19
ROTFL
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 00:07
Poslusaj excite-a

Mozda je samo on hteo reci virtualdub(mod)

A ne mozes a da ne utrosis vreme.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 00:39
mpg i dvd (vob) nije isto jer je vob samo oblik mpg fila(npr. h264 i divx koriste isti princip a opet nisu isti, tko mi ne vjeruje nek provjeri http://codeccorner.com/af.html)!!! nema veze rezolucija i kako se programi emitiraju nego kako se snimaju na hdd!!!
mpg moraš konvertirat kako god okreneš u dvd iliti vob.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 01:31

Zaista treba  otici tamo i videti sta pise za dvd.....

Procitaj jos jednom. Ja priznajem da si u pravu da mpg2 nije isto sto i DVD  ali  od cega ces pravit  DVD?  U  kojoj rezoluciji?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 22:32
Rezoluciju određuje program koji konvertira! Da je drukčije od ovih divx-a što svatko ima koji su rezolucije 640×320 ili tako nešto nebi bilo moguće napravit dvd! Rezoluciju određuješ sam PAL ili NTSC!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.