Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - logo na divx ili mpeg
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

logo na divx ili mpeg

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: logo na divx ili mpeg
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 11:58
kako da pomocu virtualduba programa na neki divx ili mpeg ubacim neki svoj logo ili neki logo koji je kao animacija.
 sto je najbitnije da odredim da bih to uspio.
 s kojim programom mogu da napravim neku animaciju i da je ubacim na taj divx.animacija bi bila samo neka slova koja bi se kao vrtjela.
 dali se gif anomacija moze ubaciti na neki divx.
 puno pitanja ali vidim da ovdje ima strucnih ljudi pa bih bio jako zahvalan na odgovorima od onih ljudi koji su tako nesto vec uradili
 hval unaprijed
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 16:25
Ovako, otvoriš Virtual dub(Mod) i file open video file... Zatim u opciji Video ideš na filters. Klikneš na Add... i nađeš logo. Levi klik i OK. Učitaš sliku , podesiš parametre po sopstvenim potrebama ( show preview, da bi video kako izgleda) i OK. Još jedno OK u Filters. Onda opet ideš file pa Save As... Podesiš kakav izlazni fajl hoćeš ( codec-e i slično) i Save.

Što se tiče animacija u Virtualu , mislim da ne može jer su podržani formati slika samo .bmp i .tga (Truevision Targa Graphic)...

Ja sam animacije na film ubacivao sa programom Power Director....

Ažurirao darije
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 16:28
Originalno postovano od strane LASERKO LASERKO piše:

...s kojim programom mogu da napravim neku animaciju...

Ovo ćeš morati da pitaš našeg kolegu Vladu ( Vladika), on ti je ekspert u ovoj oblasti: Pa mislim, pogledaj moju sličicu . Do jaja je, zar ne?
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 20:17
Originalno postovano od strane LASERKO LASERKO piše:

s kojim programom mogu da napravim neku animaciju..

macromedia Dreamweaver 8 (http://www.macromedia.com/software/dreamweaver/), za tutorial samo ukucaj u google "dreamweaver tutorials" i izbaci ti hrpu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.