Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - adobe premiere pro 7 ili 1.5
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

adobe premiere pro 7 ili 1.5

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: adobe premiere pro 7 ili 1.5
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2005 u 11:54
Ima li tko taj program a da nije trayout verzija, spreman sam i na kupnju...
Bio bih vam zahvalan kad bi se javio netko tko ga ima!

POZDRAV, Dugy....
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2005 u 08:19
Ja mislim da ja imam na nekom dvdu ali nisam siguran
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2005 u 22:54
Daj ako ti nije bed pogledaj (samo vidi da nije tryout verzija), a može i ako imaš 6-ica!!
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 06:49
A zasto da nije tryout? I ja isto koristim taj program. Skinuo sam crack i vise na pocetku pokretanja programa ne pokaziva to vise i program radi perfektno vec mesecima. Verzija je 7.0 ( tryout ) i u crack kojeg sam skinuo sa interneta dobijes alat za brisanje tryout-a i za registraciju samog programa. Velicina samog crack-a je 200 kb a sam program imas na BUG-ovom CD-u broj 147 pa ako ga nemas potrazi ga kod nekog ko ima taj CD i uzivaj!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 11:48
Pa kako uspiješ crackat, pa ja sam skinuo cijelo čudo crackova i ne radi... Nakon 30 dana više ga nemogu pokrenut!!
Daj ako ti nije bed pošalji mi taj svoj crack...
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 07:53
Probao sam da ti posaljem ali mi je antivirusni program stalno vracao taj mail jer je tvrdio da je u njemu neki malicionzni program tipa spyware ili nesto slicno. Probaj da ga ti skines sa interneta. Evo ti pun nazic cracka : Adobe_Premiere_Pro_v1.5_Tryout .Nemoj da zbuni naziv cracka. Ja sam sa ovim crackom uspio da crackujem v7.0 iako taj crack nije namenjem za tu verziju pa mozda je bas zbog toga uspelo da radi perfektno. Upisi u Google taj naziv i pojavicese dve stranice sa tim crackom. Izaberi jednu i skini odatle taj crack. BOK!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 13:30
Thx
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 13:34
Nema na cemu. I drugi put. Za te stvari sluze forumi ...
Na vrh
bakero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bakero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 23:41
ima li neko upute a ovaj program na hr
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 23:50
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Ima li tko taj program a da nije trayout verzija, spreman sam i na kupnju...
Bio bih vam zahvalan kad bi se javio netko tko ga ima!

POZDRAV, Dugy....

imam ti ja adobe dvd all in one, gore je 1,5 verzija
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 14:18
Ako te zanima full verzija od 7.0 težak je 570 mb.onda se javi možda štogod i napravimo za tebe...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.