Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - South Park
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

South Park

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: South Park
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 21:17
pošto mi se the_playa ne javlja, onda tražim nekoga drugoga tko ima od South Parka 5,8, i 9 sezonu... može i prodaja, naravno po razumnoj cijeni, dajem 60 kuna za kvalitetu 175 Mb po epki, ili ako je kvaliteta lošija, dogovorimo cijenu...

javite se na ovdje ili na pm

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 21:29
imam ti ja soputh park sve epke

javi se na mail pa cemo nesto iskemijati

speedyos@gmail.com
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 23:05
što se mene tiče, ne da mi se razmjenjivati... treba ić do pošte, al nije mi blizu...

ja sam za prodaju, ti reci koliko je to dvd-a, kakva je kvaliteta (naravno samo 5,8 i 9 sezonu)? i predloži cijenu...

možemo to obavit preko pm-ova

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 23:08
nisam za prodaju dva DVDa

kvaliteta ne znam kakva je, mislim, kvaliteta je OK ali ne znam koji je tocno rip, nije HDTV ili DVD jer je malo losije od toga

epke su po 175 mb u aviju i 220 u mpg(ne mpeg2)

ne da mi se gledati sada
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 23:12
ajd mi onda pošalji svoj popis na

zlatkohead@net.hr

pa ćemo onda jedan trejd lupit!
moj popis ti je u uploadu s.i.s.

p.s. kvaliteta će bit zadovoljavajuća

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 23:24
tema riješena...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.