Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - molim pomozite frendu se izgubio pas
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

molim pomozite frendu se izgubio pas

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: molim pomozite frendu se izgubio pas
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:58

danas oko 22 h   kompicu je pobijegao pas, u kvartu Jarun molio bih sve sa Jaruna ako vide zlatnog ritrivera po imenu Ceki da jave na forum ili pm, nagrada zajamcena!!!!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:01
imam ja toga psa

razmjena ili prodaja

saljem postom
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:03
supac, aj ga posalji mailom brze ce doci da sad nejdem do Jarkasa zima je,   ne stvarno  jel ko vidio peseka jadni vani je -8 a on bos i gol
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:05
mogu ti reci da mi se jebe za njega, volim pse, al ne tu vrstu, izgledaju kao oni sto su danas spalili isusov kip, je**m im mater, zbog jedne karikature

BTW: zamisli psa u kuverti
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:08
hehehe   3D pas   kad ides na put sklopis ga i stavis u koverticu da ne slini po autu, kaj nitko nijee vidio psaaaaaaqaaa,   e jeste ekipa   svi samo sjedite za jebenim kompjuterima   a jde malo na zimu  trazit psa, jos ce ga neki beskucnik jebat ,  kaj vam nije zao malog psica  ni nos si jos nezna obrisat, jadan sam vani u mraku :(
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:10

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:12
e nasao psa trknuo ga auto, al je ok kad ga sastavi bit ce ko nov,   ima li ko prvu lijevu nogu za zlatnog ritrivera to jedino nemozemo naci, negdje je odletila
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:12
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:13
JEB'GA
ja imam samo zadnju desnu, jos iz dana kada sam rezao pse na djelove
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:14
a u ku**c   a nis slozit cemo neki kotac pa nek se kotrlja
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:15
e, budaletine, ti si stvarno konj
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:18
koji ti ku**c sad hoces  nisi htjeo pomoc sad "od..bi"
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:19
ma pusti ti meni ku**c je**m ti sve svece
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:22

daj majmune jedan otkinut cu ti glavu s ramena popisat se u nj i vratit natrag, kretenu jedan imbicilni, nisu te ucili kako se razgovara sa starjima ???

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:24
stariji sam od tebe mogao bi ti biti baka

odrezem ti glavu i isrerem se unutra, i tebi i cijeloj tvojoj obitelji

pusi ti meni ku**c da bog da ti netko baci vrecu vode na glavu sa 11 kata
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:29

ma daj "od..bi" konjino    jos smrdis po mlljeku  pas mater, nego posaljji tu zadnju nogu za psa da vidim se moze kaj rijesit   nepase kotac prevelik je  a od rola sam pogubio sve

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:30
da, da, tako treba, povuci se ti, pizdo jedna, ak ti dodjem tamo, mogu razbit rukom vrata, da, dobro si cuo
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:32
uf      csy    !!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:34
pffff trsh
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 08:26
hehe sic people
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.