Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BPM Pro Studio 4
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BPM Pro Studio 4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BPM Pro Studio 4
    Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 22:52
Jel ima itko crackiranu verziju da mu radi?
Ja skinem sa torrenta crackiranu verziju i neće da radi, izbaci mi poruku :"This unlicensed version was disabled!"

Ažurirao dajmiDivX
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 16:50
Pa nije valjda da nitko ne koristi ovaj program???
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 21:40
Ljudi molim vas!
Program mi je stvarno potreban, a i jednom mome prijatelju.
Jednostavno nevjerujem da nitko nema BPM.
Please javite se...
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 22:43
Evo na kraju sam sam uspio.
HVALA NA POMOĆI
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 22:50
muahhahahahaa

jeb'ga, druze, ja da sam znao pomogao bih, kao i uvijek
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 02:19
 A ja tek sad vidim i pitam se sta znaci ta skracenica....ako je skracenica.
Ako nije, cemu sluzi program. Ajd kad smo vec tu..........
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 13:20
Pa to je najbolji program za miksanje i sve drugo što ti padne napamet da radiš s muzikom.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 14:17
A yebes muziku, ja sam se ponadao da ce mi pomoc oko neceg drugog.....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 18:15
divx laze...nije najbolji... ,cubese jos nije niko pobjedio,nabavi si cubase i onda ces vidjet kaj je program!! mixas mozda?
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 18:18
Originalno postovano od strane turky_ turky_ piše:

divx laze...nije najbolji... ,cubese jos nije niko pobjedio,nabavi si cubase i onda ces vidjet kaj je program!! mixas mozda?

Aj baci link za taj prog.

Ažurirao dajmiDivX
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 18:25
neznam ga,utipkaj na gugleu download DOWNLOAD STEINBERG CUBASE SX i valda ces nac nes...to ti je najbolji program za mixanje muzike,a mozda bi ti bolje bilo da skines STEINBERG NUENDO posto su na ovom forumu samo filmoljupci a u nuendu se moze radit i s filmovima...
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 20:22
E da, dobro me covek podseti, cubase jeste naj program za te stvari.
Idi preko DC++  ako nemas neki link.

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.