Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BSplayer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BSplayer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BSplayer
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 19:18
Titlovi problem.

Kad ucitam titlove i stavim full screen nema titlova, kad ga prebacim manji prozorcic titlovi se vide, al trepere, crne su boje slabo se vide
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 19:26
Reinstaliraj ga pa ga ponvno snimi ili stvai neke druge titlove.
Firefox user
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 19:28
Ma skido sam ga vec par puta i druge verzije i opet to. Nedavno stavljo win i nakon 3godine koristenja bsplayera sad našo da zajeba...
Ne radi samo o jenom cd-u, odnosno titlu, veš sve kaj sam probo od titlova

Ažurirao Dr. Jackil
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 00:13

koja ti je verzija bs player-a ?
Vladika
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 08:47
Hvala na pomoci, eto do sad sam koristio stariju verziju, skinuo sam v1.0 final i radi ljepo.
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 10:05
Pokusaj da skines BS PLAYER PRO ! Radi savrseno stabilno !
    Inace kada smo kod doticnog playera. Sve verzije imaju jedan bag ! naime ako se BS PLAER "ukomponuje" sa DFX-om (ovim najnovijm) dolazi do brkanja CODEC-a. Ili nece da otvori sve filmove ili klipopve koji su manje od 24 frejma pusta ubrzano (kao da su 24) ... Kada se DFX "skloni" iz BS-a poniovo radi savrseno. Tako nesto se ne desava kada se poveze sa starom verzijom DFX-a ! Mislio sam da je mozda do K-lite-a. Medjutim isto se desava i sa ACE i G Not-om codec pack-ovima !
Vladika
Na vrh
cim-cim View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cim-cim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 04:36
Odes samo na podesavanja "cekic" na BS player i tamo imas opciju Titlovi u padajucem meniju i sad tu mozes da cuda pravis sto se tice titlova pozadina boja sirina,visina,sijenke  ... ,sve radi strava samo nemoze  da pomjeri titl 4.5.6sek naprijed il nazad  
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 12:11
Originalno postovano od strane cim-cim cim-cim piše:

...sve radi strava samo nemoze  da pomjeri titl 4.5.6sek naprijed il nazad  

E još kad bi to moglo, gde bi nam bio kraj...ha-ha
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 15:53
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane cim-cim cim-cim piše:

...sve radi strava samo nemoze da pomjeri titl 4.5.6sek naprijed il nazad

E još kad bi to moglo, gde bi nam bio kraj...ha-ha

Ctrl + -> ili Shift + -> dodaje sekunud titlu
Ctrl + <- ili Shift + <- oduzima sekundu titlu

namješteno po defaultu u svakom Bsplayeru

Ažurirao domba20
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 16:02
Ne seri? Majke ti?  Nisam znao da se to može!!!!
Kad stavim, to znači ili da je nešto šala ili ironija.... Da si malo bolje pročitao cim-cim -ove postove , video bi da je čovek imao problem sa štelovanjem prevoda, pa sam mu iz tog razloga odgovorio:
Citiraj E još kad bi to moglo, gde bi nam bio kraj...ha-ha

Kapiraš (?) , šala, mala...
Ali dobro, hvala ti na trudu....možda neko nije znao....
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 16:08
Pa nisam vidio kod cim-cim -a pa na temelju čega bi ja trebao zaključit da je to šala ili ironija uz pomoć telekineze . Uostalom odgovor se odnosio i tebi i njemu (više njemu). Nije mi jasno zašto čovjeku nisi odgovorio nego stavio ?

Nije mi jasno...

p.s. ti odgonetni jel to šala ili ironija?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 16:24
E pa lepo ti kažem pogledaj ostale forume!!!
Kao prvo , kao drugo poslao sam mu (ja mislim ili PM ili e-mail) sa uputstvom kako da reši problem, e zato. Jasno li je sad?

P.S. Kod tebe je sve ironija!
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 16:33
Pa ispričavam se što nemam vremena da vodim bilješke kako koji član ovog foruma izražava ironiju ili šalu. Ubuduće ću prije svakog odgovora proučit sve smajliće kako i gdje ih članovi upotrebljavaju. Primite moje duboke isprike.

p.s. Jel nebi sve bilo jednostavnije da si čovjeku odgovorio na forumu ili makar napisao poslo sam ti pm pa drugi ne troše vrijeme
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 16:44
e pa izvini ti, ubuduće ću te lično izveštavati!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.