Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
aet_4_12 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aet_4_12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi!
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 22:06
Pozdrav, zanima me gdje i da li bi mogla ikako nabaviti titlove za jedan francuski film koji imam na divx-u, radi se o filmu(I i II.dio) koji sam jedva nasla, malo je stariji iz 80-ih, al nema nikakve titlove pa bi mi puno znacili makar engleski ako ne hrvatski. Jel se netko mozda bavi time i moze ubaciti titlove u divx ili zna neki nacin da se to uradi? Naravno platila bi ubacivanje titlova. Hvala.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 22:33
Zaboravila si naslov filma
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 00:28

Haj taman nek je neko zapoceo ovu temu. I mene zanima gdje bi mogao nabaviti hr ili ser titlove za Lawrence_Of_Arabia (dvd)

Na vrh
viky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 08:23
 da li zna netko kako da stavim crnu traku preko uprženih titlova na dvd-u,dakle ne želim titlove sa filmom
Na vrh
aet_4_12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aet_4_12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 19:56
Joj da, naslov filma je La Boum (Tulum) 1 i 2.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 01:13
za film La Boum nema nasih titlova, a titlove za Lawrence of Arabia mozes skinuti na http://www.divx-titlovi.com
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 03:56
Hocete reci da na ovom sajtu nema titlova za film Lorens od Arabije?

Ako  nema, bice.....Ali ne zurite.  Imam mnogo posla.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 18:01

Da, ali ovo su za divix.Meni treba za dvd :) Iako nemam pojma kako se to radi :)

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 00:42
Originalno postovano od strane viky viky piše:

da li zna netko kako da stavim crnu traku preko uprženih titlova na dvd-u,dakle ne želim titlove sa filmom

To se odradi u dvd lab pro,uopste nece biti crne trake jednostavno se titl izbaci iz filma!Ni jedan prevod u dvd nije snimljen u film nego je ubačen,malo drugačije nego divx i isto tako se može ukloniti!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
viky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 07:15
ovo ti nije točno moj titl je snimljen zajedno sa filmom i ne mogu ga extraktirat nego bih ga trebao prekriti sa trakom
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 13:21
Originalno postovano od strane viky viky piše:

ovo ti nije točno moj titl je snimljen zajedno sa filmom i ne mogu ga extraktirat nego bih ga trebao prekriti sa trakom

Jesi siguran u to što pričaš jer prvi put čujem da ima tako nešto,a već se dugo bavim sa takvim stvarima?To ti nije onda original dvd.Opet ponavljam svaki titl u dvd-u se može skloniti!Sve jedan film u originalu se ubacuje titl ,jedino ako nije nešto bez veze odrađeno,a ne verujem!

Ažurirao AcaN
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
viky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 21:46
siguran sam jer to nije originalan dvd ali je dvd kvalitete a film je napravljen za strana tržišta a radi se o filmu što je muškarac bez brkova sa engleskim titlom
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 22:32
ajd da ti verujem,to je onda amaterizam.Oni prave film da ide za strano tržište,a odrade ga sranje,Tako ne može u evropu!Rešio bi ja to kad bi imo taj dvd!Ajmi samo reci kako si to radio pa cu reci da li si dobro!

- Armin van Buuren

Na vrh
viky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 09:44

ja sam taj dvd dobio a da sam ga ja imao ne bih sigirno pržio sa zalijepljenim titlovima

čini mi se da to ipak nitko ne može riješiti

Ažurirao viky
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 10:05
    Sada imas puno takvih GLUPAVIH dvd-a !!! Obicno oni koji se kupuju na trafikama (to je samo kobajagi DVD) !!!
Vladika
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 15:43

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Tako ne može u evropu!

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 15:58
AcaN-ajd ako si tako pametan reci kako ga maknut,ja sam se dosad sreo par puta sa takvim dvd-ima gdje su titlovi naljepljeni na sliku i nemožeš ih izgasit/maknut,jedino možeš probat one fore u virtualdubu s filterom logoaway gdje ti ih makne al ostane mutna slika ispod
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
viky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 18:39
moram napomenuti da su titlovi ispod slike
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 19:26
pa ako ti titlovi ne dodiruju sliku onda se da sredit
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 19:40
ja svoje znanje necu da rasipam po netu!Ja znam kako se to radi.Nisam do sada nijednom se sreo sa takvom situacijom!

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.