Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gdje kupiti DIVX-ove u Wien-u (Ostereich)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gdje kupiti DIVX-ove u Wien-u (Ostereich)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vik_posao View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vik_posao Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gdje kupiti DIVX-ove u Wien-u (Ostereich)
    Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 21:06
Gdje mogu kupiti DIVX-ove u Becu? Ima li toga uostalom ovdje, jer je kolko ja znam zabranjeno to? Ako ima, javite mi gdje i koliko kosta..
Od mnogo naseg naroda ovdje, trebalo bi da neko ima ovdje..Ima mnogo studenata koji svaki dan pogledaju barem jedan DIVX..Hmm...Odakle im? Ako nema, mogao bi se bogami i neki posao zapocet..Ha? :)

Hvala
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 21:19

mora biti negdje,javim ti ja pitat ću buraza

btw u kojem si bicirklu(mislim da se tako kaže)

pogledaj na mexicoplatzu (u drugom b), tamo imaš sve od igle do slona.bar bi ti to trebao da znaš.ili pogledaj u sedmom mariahilfe strasse "g. gross".

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 22:02
To oni dodju u BG ili ZG pa se nakupuju ovde , znam moj prijatelj dolazi svaki 3ci mesesc i vraca se u Bec sa 200 komada novih filmova ...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 22:17

pa jasno,al na tom mexico platzu lega,ima šta ti srce poželi i najviše ukrajinaca,turaka,rumuna da se i koji naš nać al slabo u tom dijelu.

ma mora biti tamo i u beču,samo se sad nemogu sjetiti točno još ulica.

i da na prater odeš i pitaš bilo kojeg balkanca svaki ima,po jako niskojjjjjj cijeni

Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 16:26

oesterreich se pishe sa 2 R

inace javi mi se na mail pa da se dogovorimo

slazem se da ovo chudo proradi, ali nikako da se uchite na mom dekici.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.