Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Program za rezajne reklama
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Program za rezajne reklama

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
biohazard0110 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj biohazard0110 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Program za rezajne reklama
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 12:24
zna li neko dobar program za rezanje reklama ?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 12:30
E sad, ubi me ako sam te razumeo šta ti treba!!!!!
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 17:00

Ima onaj mali stroj u svakoj trgovini tamo di oni rižu salame,pa neka ga ti ga malo posude na par dana!!!

Pitanje koje si postavija,nema smisla....formuliraj opet...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 18:05
Optužba je svoje rekla!
Na vrh
ShemaSB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ShemaSB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 18:31
vjerojatno je mislio na izrezivanje reklama ukoliko je snimao film s tv-a
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 18:53
Koliko te plaća za advokata?

VirtualDub (Mod) - moj favorit za sve igrarije sa filmovima!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 19:35
VirtualDub!!!! i sa strane pokoji converter...

Napisao SHEMASB:

- jadan zaključak!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 21:43
JADAN ILI JEDAN? PITANJE JE SAD?

Ažurirao darije
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 21:44
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

Napisao SHEMASB:

- jadan zaključak!

ZLATKO RULZ!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 23:01

DARIJE RULZ NA KVADRAT!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 01:56
Pazi brate da ne preteramo u hvaljenju, pomisliće ljudi svašta...
A i kl0kan-a čita ovo.....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj biohazard0110 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 21:44

dARIJE sta je s tobom imas problema , mislio sam na izrezivanje reklama iz tv serija sa Fox-a Will and Grace , Ally Mcbeal , X Files , The O.C ....

ko je ba jadan u want me to fuck u up home boy sup wit dat ?????

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 22:57
Virtual Dub(Mod), kao što rekoh. Lak ti je za sečenje i posle spajanje, a na kraju i za konvertovanje. Mada sam pre neki dan provalio jedan programčić za rezanje ( a i konvertovanje). Zove se Avone Video Converter, ne znam baš tačno trenutno verziju, ali je zgodan zbog preciznosti.... Ne znam, probaj. Meni se sviđa, mada je VirtualDub zakon...
Izvini za šale, u jednom trenutku sam pomislio da ti treba nešto za izvlačenje reklama sa DVD-ja, pa nisam bio siguran ...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 02:03
Uh, Ally McBeal....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj biohazard0110 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 09:22
ma skontao sam fakat dARIJE u pravu si i jeste najbolji vd ali da slucajno nisi imao problema prilikom interleaving-a prilikom spajanja audia i videa nakon kompresije dvd-a u divx odnosno zvuk je brzi od videa i sto film tece zvuk je sve vise brzi , jesi li imao takvih problema sa interleaving-om ?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 12:48
Kao prvo nije mi jasno što pišeš "dARIJE", ali dobro nije to bitno.
Ja Virtual Dub ( Mod) koristim za rezanje, skraćivanje i konvertovanje raznoraznih video fajlova, za vađenje .mp3, takođe. Međutim za prebacivanje iz DVD u DivX koristim isključivo Gordian Knot, koji mi je nezamenljiv i po mom skromnom mišjenju najbolji za ovu vrstu video obrade.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj biohazard0110 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 16:08

ma koristim i ja gk ljusku i aplikacije koje dolaze zapakovane u njemu ali nikako ne mogu da podesim u NanDub-u da zvuk i video ide paralelno .

a ovo dARIJE ma sala mala ne ljutis se ne ?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 00:17
Evo ti moje štelovanje interleaving-a i Audio opcija uopšteu Nandub-u:

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj biohazard0110 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 01:19
ma dzaba opet imam problema a u izvornom dvd zapisu se to ne desava dok ga ne kompresujem.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 01:54

Ako ti je sve kao i na ovim slikama a opet imaš problem stvarno ne znam.Očigledno je da je problem u "većem" konvertovanju video nego audio zapisa, čim kažeš da je ton sve više "brži"... U tom slučaju ti je možda problem u audio codec-ima. Probaj instaliraj InterVideo3 codec.... ili probaj sva podešavanja u Gordianu da staviš na default....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.