| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DUAL LNB |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DUAL LNBObjavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 14:16 |
|
imam dva kompa, dvije SS2 kartice, jednu analognu staru 90cm sranje antenu i LNB sa dva izlaza
imam problem na mom kompu, signal je jako slab i stalno prekida dok je na drugom kompu signal genijalan i nikad ne steka(taj komp je slabiji pa kada nesto snimam ima puno izubljenih framova zvuka ili slike pa dolazi do desinkronizacije i onda se 2 sata moram jebati da to popravim )jel netko zna zasto su signali tako razliciti? jos cu napomenuti da je kabel potpuno isti |
|
![]() |
|
phil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 120 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 17:54 |
|
nemam pojma ali dok ne rijesis problem ovaj kabel koji ide u stari komp ustekaj u novi(bar ces moci normalno snimati) pa se s starim zaje***** dok to ne popraviš -nabavi 2 lnb-a |
|
![]() |
|
SrEbRnI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yemen Status: Offline Points: 128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 21:05 |
|
Probaj da promenis izlaze na LNB, skini sa jednog tj taj koji ti dobro radi otkaci
i prikaci taj koji steka, mozda drugi izlaz na lnb-u ne radi kako treba, a ako je isto mozda je kabal u pitanju, nema veze sto je isti kabal, mozda postoji neka fabricka greska, ako i novi kabal ne pomogne, e onda jbg, moze biti do ss2 kartice, drajvera... Pozdrav! |
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, why can't it be mine |
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 21:07 |
|
mislim da je do SS2
probao sam da promijenim ulaze tj obrnuto kablove prikopcam i onda ne megu ni naci satelit |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |