Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titlovi za serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titlovi za serije

Odgovori Odgovori Stranica  123 8>
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titlovi za serije
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:37
zanima me kaj od ovog ima hr titl
desperate housewives (1.sez.) dvd-rip
alias
lost dvd-rip
24
malcolm in the middle
married with children(ja počeo prevodit i pri formatiranju mi otišla dva titla pa mi se ne da ponovno,vidi topic pomagajte)
dark angel
roswell
charmed
taken(jel to ono što fale 2epke već godinu dana?)
tru calling
buffy

All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:42

Imali smo dosta toga na prijevodima-online 

Pogledaj na Podnapisima za te domacice, alias i lost...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:43
pa zar je moguće da nitko nije skidao dok su još bili online?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:43
imam 24 season 1, 2, 3, 4 dvd-rip
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:44
e da i ja pitam nesto      jel tko prevodi 4400 seriju???
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:47
nisam ni sumnjao ,al bravo speedy tvoji su titlovi su bili fakat dobri,gramatički(što me nekad zna naživcirat..jebiga takav sam) skoro pa perfektni,jedni od rijetkih koje nisam nikad prepravljao barem malo,još dok si prevodio 1.sez. losta...a onda je počelo pljuvanje po lostu...

al svejedno se nadam da ću moć dobit titlove za 24 kad budu trebali
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:48
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

al svejedno se nadam da ću moć dobit titlove za 24 kad budu trebali

moja vrata su ti uvijek otvorena ROTFL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:52
okej

a kakva je to serija 4400?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:56
o ljudima koje su oteli vanzemaljci i dali im neke moci

serija je izmedju takken i detektivskih

4400 ljudi je nestalo u ranim godina i vraceni su u recimo 2002, svi zbunjeni

puno sam ocekivao nakon prve epke ali nakonj nje je svaka epka posebno, svaka epka drugi lik(ima i prica ali ona se vrti oko 6-7 ljudi) nista posebno, bio bi super film od recimo 2 i pol sata
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:05
koje su dobre novije serije?i ako može bez pete sezone 24,tog sam se naslušao
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:08
Super je 4400, Speedy pocni prevodit redom
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:09
a kojoj je seriji najviše slična? i ima li nesh novo tipa lost il alias?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:13

meni je surface do jaja serija

i Prison Break

Ažurirao kl0kan
Na vrh
chalx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chalx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:14

Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

zanima me kaj od ovog ima hr titl
desperate housewives (1.sez.) dvd-rip

Uploadovao sam titl na glavnu stranu. cela sezona je u dva zip fajla.Pozdrav.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:16
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

htio sam raditi HBO-rip al stara nije dala da se pretplatimo na isti
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:17
e da i ima li još neka stranica sa eng.titlovima za serije osim titulky k serialum i www.forom.com??
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:18
prison brake - mogu reci da je za mrvicu ispod 24, odlicna serija
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:18
o čem se radi u surfaceu i prison brakeu?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:19
www.tv.com
Na vrh
chalx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chalx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 20:24

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Za 4400 postoji prevod, video sam na prijevodi-online ali ga nisam skinuo, kao uostalom sto nisam skinuo ni jedan u p***u materinu. sve sam ostavljao za kasnije.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 8>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,142 sekundi.