Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NAJGORI FILM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NAJGORI FILM

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NAJGORI FILM
    Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 20:52
Pretrpeli smo na ovom sajtu kladionice, domovinske ratove, mobitele, antisemitizam, razne sportove...ima sigurno mesta i za jedan pravi filmski topic, ma koliko star bio...!

Ažurirao žile
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 21:01
Vrati nam topic.
inace nema goreg filma od dungeons and dragonsa!!!!!
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 22:14
a sta fali Dungeons & Dragons-u
kick-ass
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 22:37
A šta mu ne fali??? 

Mislim film sam po sebi nije baš nešto, a i da ne govorimo o naslovu filma kojeg nije ni 1% dostojan. Mislim D&D...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 22:41
najgori film ne moze biti onaj koji je svima glup(moje misljenje) morate naci neki film koji je jako dobro ocjenjen ali da je vama glup

evo, recimo, meni je to godfather, nesto gluplje u zivotu nisam gledao, gledao sam pun klinac debelih mafijasa kako slave, ne znam ni sto su slavili koliko je glupo

da vidimo, jos neki, hmmmm
engleski pacijent, film dobio oskara a najglupnji film svih vremena definitivno

imamo i pearl harbour

ma ima ih, covjece
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 22:49
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

najgori film ne moze biti onaj koji je svima glup(moje misljenje) morate naci neki film koji je jako dobro ocjenjen ali da je vama glup

evo, recimo, meni je to godfather, nesto gluplje u zivotu nisam gledao, gledao sam pun klinac debelih mafijasa kako slave, ne znam ni sto su slavili koliko je glupo

da vidimo, jos neki, hmmmm
engleski pacijent, film dobio oskara a najglupnji film svih vremena definitivno

imamo i pearl harbour

ma ima ih, covjece

Kako Godfather los??? Naopako, pa nikad boljeg filma nije bilo niti ce biti... Na kraju 3. djela jednostavno ti bude zao svih njih koliko se uzivis u triologiju...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 22:52
jednostavno mi nije sjeo taj prvi dio tj prvih pola sata, zaspao sam od dosade
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 23:15
ja sam plakao na kraju trećeg dijela KUMa
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 23:27
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ja sam plakao na kraju tre�eg dijela KUMa

e o tom ti govorim... na kraju ga je snasla najgora kazna... Umro je prirodnom smrcu, cijeli zivot je morao razmisljati o svojim djelima...

Ajde Speedy, ne budi lenj, pogledaj sva tri komada pa reci da ti je glup...

Ažurirao Rodman
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 23:40
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

e o tom ti govorim... na kraju ga je snasla najgora kazna... Umro je prirodnom smrcu, cijeli zivot je morao razmisljati o svojim djelima...

Ajde Speedy, ne budi lenj, pogledaj sva tri komada pa reci da ti je glup...

ajd ti pogledaj, ne znam, cijelu sezonu walkera teksackog rendzera
Na vrh
_toorico_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj _toorico_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 23:47
morate shvatit da ovde svako iznosi svoje licno misljenje i koliko god nekom to glupo zvucalo  mora to prihvatit
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 23:49
Pa kad bi Walker bio prvi na IMDB ljestvici i kad bi 99% ljudi govorilo da je jedna od najboljih serija u povjesti gledao bi ga 5 puta zaredom.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 23:51
ja nisam 99% imdb-a, ja sam speedy
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 00:01

ja sam procitao knjigu kum 1 2 3 al film prema knjizi je tak  gledljivo  

inace knjiga je puno puno bolja,

Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 08:46
Evo nekoliko filmova koji su meni najgori filmovi kojih sam se uspio sjetiti:
Amélie (2001) 
Love Actually (2003)
Shooting Fish (1997)
Pie in the Sky (1996)
Threesome (1994)
Things to Do in Denver When You're Dead (1995)

Još uglavnom većina engleskih filmova (na području VB) snimljenih od sredine 60-tih.

Ažurirao Sineast
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 10:31
Originalno postovano od strane Sineast Sineast piše:

...
Things to Do in Denver When You're Dead (1995)

UH. Pa meni je ovo jedan od boljih filmova.....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 11:09
Originalno postovano od strane Sineast Sineast piše:

Amélie (2001) 

tko bi rekao ali ovo mi je fenomenalan film
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 14:52

ne izlazi napolje mnogo je hladno

Ažurirao kosta zulu
Na vrh
marik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 15:49
brate, najgluplji filmovi su TITANIC i sve što mu sliči, npr. Engleski pacijent. I Matrix 3 me je zbediro isto.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 16:05
U pravu si Sineast za Amelie i za Denver, naročito za Denver! Koji sh*t...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.