Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgori film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgori film

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgori film
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 19:11
Vaše mišljenje o najgorem filmu kojeg ste gledali????
I'll be back
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 19:18
Nije najgori ali sam se razoèarao s Last Translation mislio sam da æe biti puno bolji!!(Još sam pod dojmom od sinoæ)
Kapetan Kuka
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 19:18
u zadnje vrijeme nema goreg od League of extraordinary gentlemen
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 19:25
Meni je VIDOCQ totalno sranje!!!!!
I'll be back
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 19:29
BALLISTIC JE GROZAN FILM.TO JEDINI FILM KOJI NISAM USPIO POGLEDATI DO KRAJA(A POGLEDO SAM IH JAKO PUNO).FILM JE OÈAJAN I GROZAN.KO GA IMA PREPORUÈUJEM DA GA ZAPALI I DA NIKO NE SPOMINJE DA JE IKADA IMAO TAJ FILM.TOLIKO OD MENE
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 19:59

Imam Ballistic i ne èini mi se baš nešto posebno glup jer sam gledo puno gorih filmova od njega.

Toliko od mene!!

Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 20:21
Sniper 2 film je tak los da bi lijevom rukom napravio bolje za ballistic i ligu se slazem samo mi je zao Connerya
somebody stop me
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 20:36
Svakako Austin powers 2,neznam kakva je jedinica ali dvojka je užas
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 20:46
Spy Kids 3-sh*t!!!!!!!
I'll be back
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 22:26
sniper 2 nije bas tolko los
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 22:40

Film koji sam poèeo gledat u ponedjeljak a završio u petak jerbo je tako dosadan da sam svaki put zaspao nakon 10 min (doslovno ljudi. Ne šalim se) je Solaris sa Clooneyem.

A jedini film koji nisam mogao pogledat do kraja je Hackers 2 - Takedown.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 23:56
naravno svi djelovi harry pottera i filmova na tu semu....valjd sam dobro napisao
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 00:33

Ja sam jucer jedva pogledao Wrong Turn; kakvo dosadno smece od filma

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 07:31
spy kids3---sranje totalno.......
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 08:46
nemam pojma, mislio sam na Battelfield Earth (film je bio scenarij 10 godina u ladici, i onda ga je travolta rezirao, samo jer mu je to bilja oduvijek zelja da rezira SF, a film je ispo totalni fijasko), iako opet najgluplji filmovi su super ako ih gledas s  ekipom, jos je to bilo davno i udimili smo se, pa je bilo super iskustvo, ..
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 12:01
BattleField Earth je totalno  sranje.Nisam ga uopæe ni pogledo makar ga veè imam doma 2 godine.Kaj se tièe Sniper 2,pogledo sam ga na muke i imam jedno pitanje.Gdje se film dogaða?U Bosni,Srbiji ne? Gdje onda
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 12:42

spy kids3

harry potter

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 14:43

ballistic sever vs. ecks je najvece sranje od filma u poslednje vreme

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 15:34
Chicago
I'll be back
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 16:14

Originalno postovano od strane Alex Alex piše:

Chicago

Slažem se i ujedno svi mjuzikli su mi totalni sh*t!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.