Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako kompresovati veliki, dvoslojni DVD?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako kompresovati veliki, dvoslojni DVD?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako kompresovati veliki, dvoslojni DVD?
    Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 17:20
ako ne zelis gu8biti kvalitetu, rascjepaj taj jedan DVD na dva obicna i to je to
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 17:30
Bato, razmisli logično: kako možeš KOMPRESOVATI  7.5 GB na 4.35 a ne izgubiti na kvalitetu? NE znam da li si probao sa CloneDVD2? Takođe ćeš izgubiti na kvalitetu ali je meni lično ovo najbolji program...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 20:42
DVD shrink je OK.sve preko 50% je prihvatljiva kvaliteta.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 21:01
Originalno postovano od strane cinik cinik piše:

Znam da je najlakse i najbolje podeliti dvd na 2 dela. Ali ako je taj dvd sastavljen od vise epizoda neke serije, a na originalu se pusta iz menija-kako cu onda pustati taj dvd kada ga podelim? Jer, verovatno da se meni ne moze zadrzati na oba diska???
Jos jedno pitanje: Koji program je najbolji za podelu takvog dvd-a???

ako iam recimo 4 epizode, u shrinku stavis da ti 3. i 4. makne sliku
to je prvi DVD

drugi DVD isto to napravis samo na 1. i 2. epki

meni ce ostati ali kada na prvom DVDu pokrenes 3 ili 4. epku nece biti slike(mozes i zvuk makniti)
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 23:23
Prvo izbaci sve alternativne zvukove (njemački, talijanski itd.) pa smanjiš kvalitetu dodataka i menija na minimum (50%), ako to nije dosta izbaci reklame koje su sve ćešće na dvd-u i ona upozorenja. kad sve to napraviš u shrinku uključiš "deep analysis" i "high quality filters: sharp" i to bi trebalo biti to. ako sve to učiniš film bi trebao imati kvalitetu oko 70% ali zbog filtera slika je puno bolja. jedini nedostatak je što će ti konverzija trajati oko 2-3 sata
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 00:28
Zato ja ne pržim DVD-ove, srce mi se lomi kada moraš filmu smanjivat kvalitetu. Valjda će Blu Ray donjeti promjenu...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.