Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za serije
    Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2003 u 21:16

Znali li tko gdje se mogu naci titlovi za serije po sezonama? Konkretno: za Prijatelje, Futuramu, Crveni Patuljak i South Park. Hvala

PS (imam i Mr. Beana ali tam nema puno price ali ako ima titl i za to-nece skodit)

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2003 u 23:18
Iman ti ja za Crvenog patuljka 1 sezonu.
Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2003 u 23:32
Teško češ naći titlove za serije, zato jer su serije sa titlovima
Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2003 u 23:42

Molim?

Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2003 u 09:02
Večina serija se sa TV-a hvata, znači več ima titlove. Npr gledaš seriju Prijatelji na HRT, a imaš TV karticu u PC-u kada uhvatiš sliku sa TV karticom serija ima titlove zato jer ih ima i na TV-u. KUŽIŠ
Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2003 u 12:19
Kuzim, ali imam samo par epizoda Crvenog Patuljka koji ima tilove s tv-a. Sve ostale serije (Prijatelji, Futurama, South Park..) mi nemaju titlove tako bi mi trebali. Mislim, znam engleski ali psiholiski mi je lakse kad mi je nest bjelo ide paralelno uz sliku.
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2003 u 22:21

Originalno postovano od strane Kakaroto Kakaroto piše:

Iman ti ja za Crvenog patuljka 1 sezonu.

Šta ti ne tribaju prijevodi za ovo više ili...

Na vrh
zagorec13 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagorec13 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2003 u 10:31
Ima li možda netko titlove za Dark Angel 1. sezonu, a može i 2., našao sam kod jednog tipa da ima cijelu 1. sezonu, ali nema titlove, pa bih molio ako netko ima, netreba besplatno, dajem nekoliko cd-a Divx-a po izboru za titlove.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2003 u 21:44
Nemam Prvu sezonu Crvenog Patuljka tako da hvala ali netrebaju mi. Usto jedino sam to i našao na par stranica na kojima ima titlova.  
Na vrh
brm.. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brm.. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2003 u 04:14
imam ja za simpsons al' kolkiko vidim nikom ne trebaju
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.