Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - STAR TREK
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

STAR TREK

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Drunkenmunky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Drunkenmunky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: STAR TREK
    Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2003 u 21:31
TRAŽIM STAR TREK:VOYAGER SERIJE NA CEDEJU. AK IMA KO JAVITE
Na vrh
Yax, View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Yax, Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2003 u 22:13
Ja ti imam na jednom cd-u prve tri epizode prve sezone.
What will he find out there doctor?
His Destiny.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2003 u 22:37
Zasto Vojager? Enterprise je zilijun puta bolji. Ali svako ima svoj ukus. Serije Enterprise sve na 36 CDa.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2003 u 22:39

toknezev

si za razmjenu?

ajd javi - ja sam za enterprise, a ti pera suti (jeble te tvoje 3 epizode - voyager sucks)

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2003 u 22:41
Yax,  -  koji to kurac znaci?
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2003 u 22:44
Jednom sam si priusti snimanje od nekih 30tak cda u komadu te sam rekao nikad vise. Spavao sam dva dana. Ali moglo bi se to razbit na par dana. Da si u Osijeku.
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2003 u 01:10
e pa u biti i jesam u osijeku - studiram - znaci dolazim u osijek za nekih desetak dana - pa ako hoces i ako moze ostavi mail na pm - imam nekih 600 filmova, pa mislim da ces naci valjda nesto....nadam se.ajd please javi mi

&
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Drunkenmunky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2003 u 20:55
desperado može zamjena ili ih prodaješ ako da kolko tražiš i imaju li prijevod???
Na vrh
Yax, View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Yax, Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2003 u 21:31

Ma nabijem te Harry - to znači Yax

What will he find out there doctor?
His Destiny.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Drunkenmunky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2003 u 21:37
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2003 u 22:35
toknezev jel može razmjena ili kupnja idem u osijek u školu pa mi nije problem ako si za razmjenu imam 450 filmova
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2003 u 22:10
Božo dogovor je bio poslije 25tog pa ti se tad javim. Bez brige
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2003 u 10:43
a nisam konto da si to ti sorry
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Drunkenmunky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2003 u 19:24
imal itko da bi se mijenjao za star trek: voyager ili prodao barem
Na vrh
Goshin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goshin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2003 u 19:46
 pijani majmune javi se na mail odoljevic@vip.hr on ima sve voyagere na 40-tak cd-a sedam sezona pa ga pitaj za razmjenu/prodaju
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2003 u 23:43
Harry bez ya moš mi kako (u običnom pismu) poslat N.I.E.S br.6 cd je valjda okrhnut prilikom transporta znaći neupotrebljiv.Bok i svako dobro najpoštenijem tipu koga znam iz Slavonije. POZDRAVI TEBI I SVIM OSTALIM NA FORUMU!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.