Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - O cemu je vec bilo rijeci..
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

O cemu je vec bilo rijeci..

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: O cemu je vec bilo rijeci..
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2003 u 21:18
Znam da se o ovom govorilo nedavno ali nisam obracao pozornost. A sada mi treba. Prvo mi se pocelo dogadjat se nekim manje vaznim starijim filmovima, ali kad sam vidio danas da mi nece zvuk na Prijateljima (nabavio cijele prve dvije sezone. Napokon) poludio sam. Javi: "Div3 Divx Audio" kao da nemam. Slika ide a nema zvuka. I odem do par pajdi i njima oce. Dakle do nekog kodeka je. Savjeti!!!!!! Pomozite
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2003 u 21:20

Kad pogledam pod specifikacijama serije kaze

Audio stream

Codec: Unrecognized (353)

.....

Pomoc

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2003 u 22:27
Provaj ga u VirtualDub-u konvertirat u neki kodek koji več imš
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2003 u 23:38

Nest sam sitno proucavao ta VirtualDub i cini mi se blago receno kompliciranim pa tako da nebi trosio svoje dragocjeno vrijeme trosit cu vase i zamolit da mi objasnite kako se to radi ;-) Ok?

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2003 u 17:09
instaliraj nimo codec pack imas tu sve sta ti treba i gledaj u wmp 9 tako ce upalit
Fission Maild
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2003 u 22:27
Al cuo sam da navodno Nimo zbog neznam kojih razloga nevalja. I?
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2003 u 00:04
Garfield pomagaj katalog mi se nekim čudom smanjio na malje od jednog kb.Upisujem nove naslove i sve je naizgled u redu.Kako da drugima šaljem tog patuljka?
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2003 u 02:17
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Al cuo sam da navodno Nimo zbog neznam kojih razloga nevalja. I?

nimo je odlican samo moras pazit sta instaliras ne samo gruhat sve tamo sta ima
Fission Maild
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2003 u 11:42
reinstaliraj windowse i instaliraj Gordian Knot.
nimo je sranje
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2003 u 22:18
Bas mi je nimo pomogao. Prvo sam maknuo Sld i stavio Gordiana te od zvuka ni z pa sam krenio stavit nima ali sam instalirao samo audio codece i sada lijepo sljaka. Svima koji imaju takav problem s "div3 divx audio" preporucam to jer radi. Hvala svima na savjetima
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2003 u 11:55
Eto upravo si našao rješenje na koje sam te želio upozorit.Bravo.Inaće mislim da nema filmofila koji se nije susreo sa tim problemom bar jednom.Ja sam htio razbit comp kod Jungle Book 2!!
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2003 u 21:47
(di tako sitna slova? Kad zelim znati sto si napisao moram angazirat nekog sa strane da mi procita. Savjet: povecaj font)
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2003 u 11:08
Ljudi, sve potrebne codece naći ćete u KaZaa codec pack basic ili full ali vrlo važno svi su registrirani (primjerice DivX 5.1 Pro, elekard, indeo WMA i sl.).
skarahas
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.