Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Avi2Dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Avi2Dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Avi2Dvd
    Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 22:38

Isprobavao sam ovaj program i za 4 h napravi dvd

Jedino mi ne pokazuje Ž dali je netko isprobavao ovaj program i koje su opcije da bi pokazao slva s kvačicom (Ž)=( _ )

-----------------------------------------------

[17:03:26] AVI2DVD Started !
[17:03:30] Type mode : Avi Input
[17:03:30] Output : Dvd
[17:03:30] Encoder Selected : QuEnc
[17:03:30] Join Subtitle No.2 ...
[17:03:30] Start demuxing the AudioStream No.1 ...
[17:03:51] Demuxing of the selected audio finished
successfully !
[G:\Sahara\Avi2dvd_temp\Extracted_Audio.mp3
87543347 Bytes]
[17:03:52] Audio extracted renamed successfully !
[G:\Sahara\Avi2dvd_temp\Fixed_Audio01.mp3 87543347
Bytes]
[17:03:52] Starts Mp3->Ac3 convertion ...
[17:15:58] Audio converted in Ac3 successfully !
[G:\Sahara\Avi2dvd_temp\AudioStream 1 MP3 2CH.ac3
269784576 Bytes]
[17:15:58] Start creating avisynth script ...
[17:15:58] Avisynth script created successfully !
[G:\Sahara\Avi2dvd_temp\Avisynth_Script_File.avs 147
Bytes]
[17:15:59] Bitrate used : 5984 Kbpps
[17:15:59] Start video encoding ...
[21:17:08] Video encoded successfully !
[G:\Sahara\Avi2dvd_temp\Encoded_Video.m2v
3811982237 Bytes]
[21:17:08] Muxing Video+Audio(s) ...
[21:24:44] M2v muxed successfully !
[G:\Sahara\Avi2dvd_temp\Encoded_Video_Muxed.mpg
4165384192 Bytes]
[21:24:44] Three subtitles found
[21:24:44] Spumux script generation ...
[21:24:44] Spumux script generated successfully !
[21:24:44] Muxing 3 subtitles...
[21:46:31] Subitles muxed successfully !
[G:\Sahara\Avi2dvd_temp\Encoded_Video_Muxed_Subbe
d.mpg 4180246528 Bytes]
[21:46:31] Author script generation ...
[21:46:32] Author script generated successfully !
[21:46:32] Start authoring ...
[21:55:29] Dvd authored successfully ! [ The DVD is
located at :G:\Sahara\Avi2dvd_temp\DVD ]
[21:55:29] Job Done !!!

---------------------------------------------------------

Kapetan Kuka
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 22:45
Mogu da ti kažem da je ovo jedan od glupljih programa. Kad kažem glupljih mislim na siromašan izbor opcija i mogućnosti. Za to Ž ne znam - nisam imao sličnih iskustava. Smatram da je 4 sata previše vremena za kvalitet kakav dobiješ ovim programom. Ipak mi je za izradu DVD NVE zakon + nemaš nikakvih problema....

Zaboravih: ako dobro vidim pravio si film Sahara? Jel to ovaj novi?
Potrošio si 4 SATA DA BI NAPRAVIO DVD OD TAKO GLUPOG FILMA??????!!!!!!!!

Ažurirao darije
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 23:01

Sahara stari film....

4 h za glupi film ? nije u pitanju film već POSTUPAK a on vrijedi za sve filmove...

Koliko je potrebno vremena za napraviti film....?

DVD NVE ?.....

Kapetan Kuka
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 23:02

Film nije glup, ali je koristio pogresan program za to....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 23:07

Prvi DVD od divx-a sam napravio prije 26 mjeseci....dok još neki nisu ni znali kopirat....

Nije stvar u tome ISPROBAVAM PROGRAM   (avi2Dvd) i dal neko zna riješiti problem.....(4 klika i gotov dvd)..... samo nema (Ž) !!!!!?????

Kapetan Kuka
Na vrh
_toorico_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj _toorico_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 23:09
pa najbolji ti je DivxtoDVD i ima ž
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 00:17
Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

Sahara stari film....

4 h za glupi film ? nije u pitanju film već POSTUPAK a on vrijedi za sve filmove...

Koliko je potrebno vremena za napraviti film....?

DVD NVE ?.....

Izvinjavam se starom filmu! Izvini ali postupak od 4 sata ne vredi baš za sve filmove....
Glupo je pričati o vremenskom trajanju . To zavisi od jačine mašine .. Ja imam Intel Prescot na 3.2 Ghz i 1024 RAM-a. NVE mi uradi film( prosečnog trajanja od sat ipo) za oko dva ipo sata i to sa dva prolaza. Plus što mu nabacim chapter, meni, pa može se čak i muzika nabaciti.... Nije u 4 klika, ali je zato lepše, kvalitetnije i BRŽE!!!

Prvi DVD od divx-a sam napravio prije 26 mjeseci....dok još neki nisu ni znali kopirat....

Nije stvar u tome ISPROBAVAM PROGRAM   (avi2Dvd) i dal neko zna riješiti problem.....(4 klika i gotov dvd)..... samo nema (Ž) !!!!!?????

Ne znam jel se ovo vređemo??!!
Znam o čemu pričaš, što se tiče programa.. I ja sam, se zanimam raznoraznim video programima. Zato sam ti, iz iskustva, rekao da mi se avi2dvd NE SVIĐA!!! Ima zaista dosta ovakvih programa , ali su mi se najbolje pokazali NVE i ULEAD-ov program. Oni zaista imaju dosta opcija....

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 19:32

Nije vrijeđanje nego konstatacija......

A konkretno sam pitao za ovaj program i njegove opcije......

Što se tiće kodiranja jedno je sigurno veliki dio programa koristi iste (dobre) enkodere jedino je stvar u šarenilu prozora i koliko klikova treba do samog kraja...Rezultati su isti....bla bla....

Pozdrav..

Kapetan Kuka
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 23:16
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ne znam jel se ovo vređemo??!!

Ma šalio sam se....

Ažurirao darije
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 12:45

Ipak mi je za izradu DVD NVE zakon + nemaš nikakvih problem

uradi film( prosečnog trajanja od sat ipo) za oko dva ipo sata i to sa dva prolaza.

OVO GORI JE NAPISA DARIJE.Koje nema veze sa normalom.Pretpostavljam da kratica NVE prestavlja Nero Vision Express.A što je to nego program sa par klikova i gotovo, a što je sa subtitlom.U neru nema postavljanja titlova,jedino ako nije u divx već titl zalipljen pomoću Virtuala i slićnih programa.Ako su slova lipljena,onda nemamo o čemu pisati.Pravi dvd je titl kojemu se slova mogu uključiti i isključiti po potrebi.Još se hvali kako mu prerada divx na dvd traje sat i pol?! i to na dva prolaza???? pa koja je to onda kvaliteta slike? Baš me zanima ti tvoji prelazi sa divx na dvd sa titlom.Ja koji osobno koristim profi Cinema Craft Encoder sa 5 prolaza sa AMD Athlon procesorom 64 bitna 4400 radi na 2200 megaher.triba mi oko 3 sata,koji neusporedivo bolji encoder nego što ga sadrži Nero u svojim paketima...I za kraj,Nero je Total promašena stvar ako govorimo o pravljenu  dvd-a.Osobno koristim profi stvari DVD MAESTRO ili DVD LAB.

Ažurirao Kingpin
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 15:05
Originalno postovano od strane Kingpin Kingpin piše:

Ipak mi je za izradu DVD NVE zakon + nemaš nikakvih problem

uradi film( prosečnog trajanja od sat ipo) za oko dva ipo sata i to sa dva prolaza.

OVO GORI JE NAPISA DARIJE.Koje nema veze sa normalom.Pretpostavljam da kratica NVE prestavlja Nero Vision Express.A što je to nego program sa par klikova i gotovo, a što je sa subtitlom.U neru nema postavljanja titlova,jedino ako nije u divx već titl zalipljen pomoću Virtuala i slićnih programa.Ako su slova lipljena,onda nemamo o čemu pisati.Pravi dvd je titl kojemu se slova mogu uključiti i isključiti po potrebi.Još se hvali kako mu prerada divx na dvd traje sat i pol?! i to na dva prolaza???? pa koja je to onda kvaliteta slike? Baš me zanima ti tvoji prelazi sa divx na dvd sa titlom.Ja koji osobno koristim profi Cinema Craft Encoder sa 5 prolaza sa AMD Athlon procesorom 64 bitna 4400 radi na 2200 megaher.triba mi oko 3 sata,koji neusporedivo bolji encoder nego što ga sadrži Nero u svojim paketima...I za kraj,Nero je Total promašena stvar ako govorimo o pravljenu  dvd-a.Osobno koristim profi stvari DVD MAESTRO ili DVD LAB.

Prvo nauči kako se citira čovek, kojeg hoćeš da CITIRAŠ!. Klikneš na onu reč "citat" u gornjem desnom uglu poruke. E tako, sad kad si to naučio, možemo dalje....
Da, genije skraćenica NVE jeste Nero Vision Express, ali je o tome na ovom forumu bilo toliko reči da je to postala opšte prihvaćena SKRAĆENICA. Dalje NVE je program sa par klikova za one manje upućene, kad bi malo bolje pogledali videli bi da u njemu ima podešavanja koliko hoćeš : od menija, veličine slike, pa samim tim i kvaliteta slike itd.... Dalje prevodi se stavljaju uz pomoć FFDShow-a ( ali kad bi se malo pogledao forum i to bi se znalo) Koji je kvalitet slike u odnosu na DivX? E pa pazi ovako , ja kad pravim DVD pravim od ODLIČNIH DivX, jer bi sve ostalo bila glupost. Tako da napravljeni DVD ima bar 98 % kvaliteta slike DivX. SIGURAN SAM DA NI SA JEDNIM PROGRAMOM NE MOŽE BOLJE!!! I za kraj - svako može da koristi šta hoće i da hvali svog konja! Isprobao sam ja i Maestra i LAB i još gomilu programa, pa na osnovu LIČNOG  utiska kažem da mi se NVE najviše sviđa ( a čak je ULEAD-ov program bolji od ova dva). Kome se ne sviđa neka koristi šta hoće - ovo je ipak demokratski svet , zar ne?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.