Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - skidanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

skidanje

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: skidanje
    Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 21:54
lost season 1 dvd-rip u dva dana i 4 sata

Ažurirao speedy
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 21:55
LOL
kako da okacim sliku?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 22:59
dobro, dovraga, neka mi netko odgovori!!! zahtjevam da mi netko odgovori!!!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:07
evo, je**mu, uspio sam
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:19
speedy nemoj se svadat sam sa sobom...ljudi ce svasta pomislit....LOLWink
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:23
ne moraju nista pomisliti, ja sam LUD, LUD!!!!!!!
e sad znamo da nisam lud jer da sam lud to ne bih priznao, daj suti speedy, nisi normalan, ne ti suti je**m ti mater, ti suti, AAAAAAAAAAAAAAAAA je**m ti mater kretensku, AAAAAAAAAAAAAAAA
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:23
ja 8.52 MB skidam jedno 3 sata......na gigabajte samo sanjam.......
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:25
jebiga, odluci se sto ti je vaznije: kruh ili internet, ja sam izabrao net

BTW: popusi mi kitu TV
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:26
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

ne moraju nista pomisliti, ja sam LUD, LUD!!!!!!!
e sad znamo da nisam lud jer da sam lud to ne bih priznao, daj suti speedy, nisi normalan, ne ti suti je**m ti mater, ti suti, AAAAAAAAAAAAAAAAA je**m ti mater kretensku, AAAAAAAAAAAAAAAA

ma nitko nece znat.........najbolje da ti otvoris jos jedan post u smecu dolje i da se tamo svadas sam sa sobom...
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:27
kako si postao sliku, speedy?
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:29
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

jebiga, odluci se sto ti je vaznije: kruh ili internet, ja sam izabrao net

ma nece da me spoje na max adsl...vele da mi je mreza losa...k*rca je losa...neda se njima ic postavljat.......ovak se mucim s carnetom....
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:30
odes na add image ikonu i upises url slike
sliku mozes okaciti na ovaj link

da otvorim temu "moj desk" gdje cemo svi uplodati slike nasih deskova?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:31
Originalno postovano od strane turky_ turky_ piše:

ma nece da me spoje na max adsl...vele da mi je mreza losa...k*rca je losa...neda se njima ic postavljat.......ovak se mucim s carnetom....

ja sam na kablovskom netu, razmisli o tome....
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:34
Originalno postovano od strane turky_ turky_ piše:

ma nece da me spoje na max adsl...vele da mi je mreza losa...k*rca je
losa...neda se njima ic postavljat.......ovak se mucim s carnetom....

Ma šta neće dođi im u T-centar i jebi im mater da oćeš DSL i ima da ti ga dodju ugradit, kakva kurčeva mreža pa nek ju poprave ak je loša, komu mi svi plaćamo nevjerojatne cijene interneta da bi ti on rekao da je mreža loša? Ma dođi tamo i jebi im sve po spisku, nevjerojatno da su ti to išli reć...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:35
to ti je t-hiler, zato sam ja na kablovskom netu
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:37

kak si na kablovskom, a tako brzu vezu imaš?

ja sam na kabelu, to je tuuuuga....

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:38
imam 756/160 (ili nest, al vrlo blizu)

EDIT: ovo imam - 768/160 kbps

Ažurirao speedy
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:42
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:43
imas PP
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 18:04
jel to opet kao skidaš lost za frendove??
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.