Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - izgubljeni i twin peaks
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

izgubljeni i twin peaks

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zentz View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zentz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: izgubljeni i twin peaks
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 23:39

ima tko serije izgubljeni (trenutno na novatv) i malo stariji serijal twin peaks ? kupujem!

Ažurirao zentz
Na vrh
seinfeld View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seinfeld Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 13:51
sad ce ti ove godine izači u nas 1. sezona serije izgubljeni, izdaje continental film, također i desperate housewives če izači
Seinfeld
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:49
Imam ti ja Peaks na divxu, sve epizode.
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:52
Originalno postovano od strane seinfeld seinfeld piše:

sad ce ti ove godine izači u nas 1. sezona serije izgubljeni, izdaje continental film, također i desperate housewives če izači

Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:53
i meni takodjer treba lost...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 19:01
gledajte
ja imam lost u xvidu - dvd-rip(skinuo prije sat vremena)
ali imam i u dvd formatu(izrada iz divxa sa hr titlovima)

ALI, covjek kaze da ce lost izaci na hr trzistu, pa pricekajte, strpite se
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 16:35

a ja sam baš neki dan završio sa skidanjem cijele sezone...kad sad saznam da će izać na dvd-u.. oće doć taj paket u videoteke?

All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Rodilo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodilo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 11:23
Blago vama u hr kad vama izlaze serije na dvd-evima,kad bi tako kod nas u srbiji...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 12:27
Kod nas u Srbiji izlaze samo filmovi i to dnevno par komada,a serija ništa nema!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 13:36
nije istina, ovako to ide: blago onim u zagrebu koji zive blizu videoteke ***k, naime, jedino tamo sve to izlazi a ostatak HR tko jebe, kod mene je jedino izasao BOB
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 16:57

baš kod nas je izdano samo nešto prijatelja,deadwood i još par serija...

a jel se točno zna kad će izać lost?

All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 16:58
mi nismo ni to dobili a imamo 5 video klubova
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:00

niti moja videoteka to nema..al zato možeš kupit u algoritmu za par stotinjaka kn

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:03
daaaa, zato ima po svim trgovinama za jednu placu
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:07
mislim,neki dan sam vidio komplet band of brothers za 600kn.. ko će dat tolko ako možeš skinut sa torrent siteova cca 7gb za dan-dva...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:11
na amazonu je za upola cijene
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:13

mislim da će lost isto bit cca 900kn jer ima 26epizoda,pa će izać na dosta diskova...ima li šanse da izađu alias,monk i sl.??

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:17
bas zbog ovakih kao sto smo mi njima se ne isplati, a takvih je 99% na balkanu, ali cuj, nismo mi krivi
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 19:24
skopiras i BoB iz videoteke jeftinije je   ja ima sve iz videoteke skopirano
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,264 sekundi.